ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ: Μεγάλη ανατροπή – Κλείδωσε για Β’ Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πάνω κάτω έχουν έρθει εδώ και λίγες μέρες στα εκλογικά δεδομένα της ΝΔ στον Πειραιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press που πρώτο είχε αποκαλύψει ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου ετοιμάζεται για την Α’ Πειραιά και Νήσων, τελικά η όμορφη Υφυπουργός κλειδώνει για υποψήφια στη Β’ Πειραιά!

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Η μεγάλη ανατροπή των τελευταίων ημερών σημειώθηκε καθώς το κυβερνητικό επιτελείο συνεκτίμησε μια σειρά από παράγοντες και ισορροπίες που θα επηρεαστούν με την κάθοδο της γοητευτικής Δόμνας στον Πειραιά!

Το τέλος της πολυετούς πολιτικής διαδρομής του Γιάννη Τραγάκη, η ανάγκη ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τα αυξημένα ποσοστά που αναμένεται να λάβει στη Β Πειραιά η ΝΔ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές (με ορατό το ενδεχόμενο εκλογής 3 βουλευτών), η πιθανή κάθοδος του Υπουργού Γεραπετρίτη στην Α Πειραιά, είναι μερικοί από τους λόγους που συνετέλεσαν καθοριστικά στην απόφαση αυτή.

Πάντως, στην Α Πειραιά υπάρχουν ακόμα σημαντικές «φωνές» που θα ήθελαν να δουν τη Δόμνα Μιχαηλίδου υποψήφια στο μεγάλο λιμάνι.

Μάλιστα, πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ του Πειραιά, τόνιζε στο Piraeus Press με νόημα: «Το σκληροτράχηλο και συμπαγές μανιάτικο εκλογικό στοιχείο μπορεί να σπάσει μόνο με την παρουσία ενός αγγελικού προσώπου σαν αυτό της Δόμνας»!