SARANTITIS FIGHT FACTORY: Συνεργασίες με τους κορυφαίους Μουλίνο, Παυλάκη, Ψιλοπάτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τρεις νέες συνεργασίες  το SARANTITIS FIGHT FACTORY ξεκινά τη νέα σεζόν.

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις με τους κορυφαίους Μουλίνο, Παυλάκη, Ψιλοπάτη: 

SARANTITIS FIGHT FACTORY ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΛΙΝΟ

Η μεγαλúτερη σχολή του Πειραιά ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Δρ. Φυσιολογίας της άσκησης και διατροφής Γιώργο Μουλίνο.

Όπως μας έχει συνηθίσει το S.F.F.  σε κορυφαίες συνεργασίες ετσι και φέτος τους αθλητές της σχολής θα αναλάβει ο διακεκριμένος εργοφυσιολόγος.

Δείτε παρακάτω τις ανακοινώσεις:

S . F . F .

Με  χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια του S.F.F.  τον καταξιομένο εργοφυσιολόγο

Γιώργο Μουλίνο ο οποίος είναι :

-Διδάκτωρ φυσιολογιας της άσκησης και της διατροφής

-Καθηγητής φυσικής αγωγής

-Φυσιοθεραπευτής

-Διδάκτωρ αθλητιατρικής

και πολλά άλλα που χρειάζονται πολλυάριθμες σελίδες για να αναφερθούν. Σημαντικότερο όλων εκτός απο εξαίρετος επιστήμoνας  είναι υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό και στα παιδιά.

Το S.F.F. πάντα προσπαθεί να παρέχει στους αθλητές του το καλύτερο δυνατό , και φυσικά διατροφικά δεν θα μπορούσε να ειναι άλλο απο την συνεργασία μας αυτη.

O Γιώργος Μουλίνος αναφέρει :

Είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με την σχολή μαχητικών τεχνών S.F.F. η οποία έχει καταθέσει σημαντικό έργο στον χώρο.  Επίσης είναι διπλή χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν όραμα και θέλουν το καλύτερο για τους μαθητές τους.  Οσον αφορά την επιστημονική παρέμβαση δεν θα περιορίζεται μόνο σε διατροφικές προτάσεις , θα περιλαμβάνονται αναλύσεις σωματομετρικών  στοιχείων , test μεταβολισμού , τρισδιάστατες απεικονίσεις και αναλύσεις διατροφικών συνηθειών.  Ευρήματα που θα μας δίνουν το δικαίωμα να παρακολουθούμε την πρόοδο των αθλητών και θα μας βοηθήσουν να σχεδιάζουμε προτάσεις ξεχωριστές και εξειδικευμένες για τον κάθε αθλητή.

SARANTITIS FIGHT FACTORY – BRAZILIAN JIU JITSU ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΗΛΙΑ ΠΑΥΛΑΚΗ

Στα πλαίσια της συνεχόμενης αναβάθμισης των αθλητικών μας υπηρεσιών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu με τον δάσκαλο Ηλία Παυλάκη που:

·       κατέχει μαύρη ζώνη στο άθλημα του BRAZILIAN JIU JITSU

·       Είναι αθλητής της Gracie Barra

·       5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης .

Ν°2 στην παγκόσμια κατάταξη, το 2015 στο Racing της IBJJF.

SARANTITIS FIGHT FACTORY ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων οι δυο σχολές SARANTITIS FIGHT FACTORY και ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν με κοινό όραμα και αγάπη για τις πολεμικές τέχνες. Ο Kru Γιώργος Ψιλοπατης συνάντα τους δασκάλους Τάκη Σαραντίτη και Θοδωρή Μπεση στον χώρο του S.F.F. στα Καμίνια σε μια εκρηκτική συνεργασία πυγμαχίας και muai thai .

Από 1 Σεπτέμβριου ξεκινούν τα μαθήματα με τους κορυφαίους δασκάλους των συγκεκριμένων αθλημάτων.