Ένας Πειραιώτης πίσω από το ΟΧΙ του Νίκου Νικολόπουλου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόκειται για τον Παλιοκοκκινιώτη έμπειρο δημοσιογράφο, στέλεχος μεγάλων εκδοτικών οργανισμών και πρώην Σύμβουλο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας Χάρη Λαζαρόπουλο!

Πολλοί αναρωτιούνται τι οδήγησε τον Πρόεδρο των Χριστιανοδημοκρατών σε ακόμα ένα μεγάλο ΟΧΙ απέναντι στην ασυνεπή και προδοτική στάση του Πάνου Καμμένου πρωτίστως και του Αλέξη Τσίπρα μετέπειτα!

Σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος του, αλλά όπως έχει δείξει και η πορεία του Νίκου Νικολόπουλου, ο ίδιος μένει πιστός σε αξίες και αρχές που υπηρετεί εδώ και δεκαετίες.

Θυμόμαστε όλοι ότι δε δίστασε να επιστρέψει την υπουργική καρέκλα επί κυβερνήσεως ΝΔ, εντός του πρώτου 24ωρου, όταν του ζητήθηκε να περάσει αντιλαϊκά μέτρα!

Σε αποκλειστικό μας φωτορεπορτάζ, εντοπίσαμε πριν λίγα λεπτά τον Νίκο Νικολόπουλο με τον Δημοσιογράφο και πρώην Σύμβουλο των Υπουργών Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου και Νίκου Δένδια, Χάρη Λαζαρόπουλο, σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου!

Οι φήμες θέλουν το Χάρη Λαζαρόπουλο να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Νίκου Νικολόπουλου να πει το μεγάλο ΟΧΙ στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που αφορά στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του 3ου Μνημονίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι εν λόγω φωτογραφίες διακινούνται ήδη στο Υπουργείο με ποικίλα σχόλια, μιας και ο Πάνος Καμμένος ήταν εκείνος που καρατόμησε τον Χάρη Λαζαρόπουλο από την θέση του Συμβούλου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας χωρίς λόγο και αιτία… Και μάλλον ο γνωστός Δημοσιογράφος δεν το έχει ξεχάσει αυτό!

Ο Χάρης Λαζαρόπουλος, που είναι αρκετά καλός γνώστης των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής αλλά και των περί μνημονίου θεμάτων, το πιθανότερο είναι να αναλύει στον Νίκο Νικολόπουλο το άρθρο 15, σύμφωνα με το οποίο το πτωχευτικό δίκαιο περνά στους ιδιώτες… Πράξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις Τσίπρα-Καμμένου… Μιας και αυτό θα αποτελέσει μάλλον την απαρχή της αντίστροφης μέτρησης για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

QUIZ: Λέτε να δούμε και περαιτέρω συνεργασία Νίκου Νικολόπουλου και Χάρη Λαζαρόπουλου εντός των επόμενων ημερών;;;;

Πηγή: 24wro.com.gr