ΝΔ Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: «Σφαγή» για μια θέση στο ψηφοδέλτιο – Δείτε όλα τα ονόματα που «παίζουν»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η εν δυνάμει επόμενη Κυβέρνηση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και τα στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος.

Στον Πειραιά, η κατάρτιση του ψηφοδελτίου παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ εκλογική περιφέρεια.

Το Piraeus Press, μετά από πολυήμερο ρεπορτάζ, σας παρουσιάζει όλα τα ονόματα που «παίζουν» για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Πειραιά & Νήσων.

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά περιλαμβάνει 8 θέσεις, μεταξύ των οποίων 2-3 για γυναίκες υποψήφιες και 5-6 άνδρες υποψήφιους.

ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ

Ξεκινούμε με εκείνους που φαντάζουν ως σίγουροι, εφόσον δηλώσουν επιθυμία για μια θέση στο ψηφοδέλτιο.

Πρόκειται για τον μοναδικό Βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιά στην παρούσα φάση Κώστα Κατσαφάδο, τον τέως Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη, τον Προέδρο του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά και την Πολιτεύτρια Ζωή Ρούσσου.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ

Στην κατηγορία πιθανοί, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τόσο εκείνοι που πιθανώς θα επιθυμούσαν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ στην Α Πειραιά αλλά δεν έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, όσο και εκείνοι που ενώ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, δεν είναι βέβαιο ότι θα λάβουν το πράσινο φως από την Πειραιώς.

Στο παρόν ρεπορτάζ θα αναφερθούν απλώς τα ονόματα των δυο υποπεριπτώσεων ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί αναλυτικό ρεπορτάζ με πλούσιο παρασκήνιο!

Έτσι λοιπόν, με εντελώς τυχαία σειρά θα αναφερθούν αμέσως παρακάτω τα σχετικά ονόματα:

Νίκος Βλαχάκος, Σπυρίδωνας Σπυρίδων, Νόνη Δούνια, Πάνος Ρέππας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Γιάννης Μελάς, Νανά Χαρβαλάκου και Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν ακόμα δυο ονόματα-έκπληξη, τα οποία αποτελούν άσσο στο μανίκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα οποία τελούν υπό συζήτηση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeus Press, τόσο για το παρασκηνιακό ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει εντός των επόμενων ωρών, όσο και για το «τελικό» ξεκαθάρισμα σχετικά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Α’ Πειραιά & Νήσων, το οποίο δε θα αργήσει να κλείσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι Βουλευτές!