Με φραπέ προσπάθησε να ξεμεθύσει ο Παντελίδης! Ο διάλογος Μίνας-Φρόσως πριν το δυστύχημα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θέσεις δικαστικής μάχης παίρνουν οι εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση του δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Πηγές από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη κάνουν λόγο στη Real News για την ύπαρξη μαρτυρίας σύμφωνα με την οποία, μία ώρα πριν το μοιραίο δυστύχημα (και ενώ ο Παντελής βρισκόταν μαζί με τα δύο κορίτσια στην χαρτοπαικτική λέσχη) έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να οδηγήσει λόγω της ποσότητας αλκοόλ που είχε καταναλώσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο άτυχος τραγουδιστής είχε ζητήσει να του φτιάξουν καφέ πριν πιάσει το τιμόνι και την ώρα που έπινε έναν φραπέ, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου είχαν μια σύντομη συνομιλία για το θέμα.

«Φρόσω, δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής. Καλό είναι να πάρεις εσύ το αμάξι» είπε -σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία- η Μίνα Αρναούτη στην 21χρονη κοπέλα.

Οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη είναι πεπεισμένοι ότι αυτό έγινε τελικά και στις 7.30 το πρωί αναχώρησαν με την Φρόσω Κυριάκου στο τιμόνι. Η ίδια η 21χρονη κοπέλα, όμως, έχει δηλώσει -μέσω πληρεξουσίων δικηγόρων στην Real News- ότι η ίδια ήταν

συνοδηγός και όχι οδηγός…

Εξάλλου, ο έλεγχος DNA έδειξε γενετικό υλικό του τραγουδιστή τόσο στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ όσο και στο προσκέφαλο του αριστερού μπροστινού καθίσματος.

Όπως όλα δείχνουν, η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία άνοιξε τα μάτια της αν και βαριά τραυματισμένη, θα είναι κομβική για το θέμα…

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, οι δύο κοπέλες είχαν επίσης καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ εκείνο το βράδυ...