Στα πρώτα 1000 ελληνικά sites η PP! Σε 2 μόλις μήνες…

Η στήριξη και η εμπιστοσύνη σας μας οδηγεί στην κορυφή από τους πρώτους κιόλας μήνες επαναλειτουργίας της PP!

Έτσι λοιπόν, μετά από 2 μήνες λειτουργίας, καταφέραμε να συμπεριληφθούμε στα 1000 κορυφαία διαδικτυακά μέσα της Ελλάδας!


Πιο συγκεκριμένα, και όπως θα δείτε και παρακάτω, σύμφωνα με τις μετρήσεις ALEXA, η PP βρέθηκε στη θέση #993 πανελλαδικά και #431 στον ευρύτερο Πειραιά, κ

ατά τις χθεσινές μετρήσεις.


Για αυτό και οφείλουμε σε όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η επισκεψιμότητα της PP σε καθημερινό επίπεδο κυμαίνεται πλέον μεταξύ 7.500-12.500 επισκεπτών σύμφωνα με τα στοιχεία Google Analytics, κάτι που απεικονίζεται και στη ραγδαία άνοδο μας στην κατάταξη της ALEXA.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η PP έχει ξεπεράσει sites πανελλαδικής εμβέλειας ή sites τα οποία αποτελούν »αδερφάκια» άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Και έτσι θα συνεχίσουμε. Προσπαθώντας κάθε μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, καλύπτοντας ρεπορτάζ από κάθε γωνιά του ευρύτερου Πειραιά και των νησιών.


Στόχος μας είναι ο Πειραιάς να έρθει και πάλι στο προσκήνιο και οι Πειραιώτες να αποκτήσουν το δικό τους μέσο ενημέρωσης!

Παίρνουμε αρκετή δύναμη από την ανταπόκριση και ελπίζουμε κι εμείς με τη σειρά μας να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας…