Το Piraeuspress.gr έκλεισε τα 7!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν 9 Μαρτίου του 2009 όταν η πρώτη έκδοση του Piraeuspress.gr έβγαινε στον αέρα!

Όλα ξεκίνησαν με μια επιδότηση ανέργων από τον ΟΑΕΔ, σε ένα μικρό γραφειάκι στην Παλιά Κοκκινιά...

Το διαδίκτυο τότε έκανε στην Ελλάδα τα πρώτα του δειλά βήματα... Σε τοπικό επίπεδο δεν υπήρχε τίποτα!

Θυμάμαι, η βασική διαδικτυακή ενημερωτική πύλη για όλους ήταν το blog troktiko, το οποίο αργότερα έπαυσε τη λειτουργία του, μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Η εταιρία ιδρύθηκε την 15η του Δεκέμβρη 2008 και με τη βοήθεια ενός καλού φίλου από τα παλιά, του Φάνη, φτιάξαμε και ανεβάσαμε το πρώτο Piraeuspress.gr ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής, την 9η του Μάρτη 2009.

Βασικοί συντελεστές, η Ανδριάνα και ο Κυριάκος με τους οποίους καταγράψαμε τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες... με έμφαση στο φωτορεπορτάζ, που έκανε θραύση!

Καθοριστικός και ο ρόλος της Ειρήνης, η οποία μου έμαθε λίγους μήνες πριν ξεκινήσουμε τι εστί facebook... γεγονός που έμελλε να καθορίσει όλη την επαγγελματική μου πορεία έκτοτε και για αυτό η συμβολή της είναι ανεκτίμητη!

Μεσολάβησε ένα διάστημα χωρίς Piraeuspress.gr λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και της εκλογής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά.

Πριν λίγα χρόνια επανήλθαμε όμως ακόμα πιο δυναμικά...

Ο Πειραιάς και τα νησιά αγκάλιασαν την προσπάθεια με θεαματικά αποτελέσματα...

Και φτάσαμε στο σήμερα, να σβήνουμε 7 κεράκια και το Piraeuspress.gr να βρίσκεται στο top 80 των ελληνικών sites, έχοντας καταγράψει σημαντικές επιτυχίες, αποτελώντας τη βασική πηγή ενημέρωσης των Πειραιωτών, έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό βραβείο στα Digital Media Awards 2016 και πολλά πολλά ακόμα που δε θα αναφέρω για να μην κουράσω...

Με 100.000 και πλέον φίλους στο facebook, το Piraeuspress.gr συνεχίζει την πορεία του χάρη στη δική σας στήριξη, την εμπιστοσύνη μεγάλων διαφημιζόμενων, μα κυρίως στη βοήθεια καλών φίλων και συνεργατών!

Στην οικογένεια του Piraeuspress.gr-το οποίο σύντομα θα ''ρετουσαριστεί''-θα προστεθεί σύντομα και ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός οδηγός επιχειρήσεων του Πειραιά Piraeusbook.gr όπως και ένα μεγάλο ενημερωτικό site!

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε έτσι ακριβώς όπως ξεκινήσαμε, με σκληρή δουλειά και αγάπη για τον Πειραιά και τα νησιά!

@ Και βέβαια το 7 είναι ο αγαπημένος αριθμός του Πειραιά... Ελπίζουμε να φέρει και σε εμάς τύχη το 2016!

Ευχαριστώ!