Κλείδωσε η Αντιπεριφέρεια Νήσων του Πατούλη – Πρώτος και με διαφορά ο Κουλιζάκος.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νήσων ΑττικήςΜιχάλης Κουλιζάκος φαίνεται να «σαρώνει» στις εκλογές 

- Χαρακτηρίζεται ως « ως το «10 το καλό » του Πατούλη στα νησιά

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η μάχη για την Περιφέρεια Αττικής δείχνει να προχωρά με τις καλύτερες προοπτικές για τον Γιώργο Πατούλη. Στην επικράτηση έναντι των αντιπάλων του παίζει αδιαμφισβήτητο ρόλο η δυναμική στελέχωση του ψηφοδελτίου, με σημαντικά ονόματα ένα εκ των οποίων αποτελεί αυτό του επιχειρηματία Μιχάλη Κουλιζακου για την περιφερειακή ενότητα νήσων.

Η εμπειρία του Μιχάλη Κουλιζάκου στη «μάχη του σταυρού» δεν είναι πρωτόγνωρη, καθώς αποτελεί στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αξιοσημείωτη πορεία, έχοντας διατελέσει αντινομάρχης Πειραιά και εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί σειρά ετών.

Εκτός των τελευταίων όμως, ο κύριος  Κουλιζάκος είναι ένα ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στον Πειραιά, καθώς έχει καταφέρει να ανέλθει και να εξελιχθεί σταδιακά στην ιεραρχία της οργάνωσης, από ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά μέχρι την ανάδειξή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Η από κοινού πορεία του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικης Γιώργο Πατούλη, είναι σίγουρο, πως δίνει εξαιρετικό πλεονέκτημα στον εκλεκτό της ΝΔ, με όσους γνωρίζουν καλά  την Περιφερειακή  Ενότητα Νήσων να χαρακτηρίζουν τον Μιχάλη Κουλιζάκο ως το «10 το καλό » του Πατούλη στα νησιά.