Επισκεφθήκαμε το νέο κατάστημα της PUMA στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην καρδιά του Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες το νέο κατάστημα της PUMA.

Ακόμα μια μεγάλη αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης επιλέγει τον Πειραιά με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της, αυξάνοντας έτσι τις επιλογές των Πειραιωτών αλλά και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Ο παγκόσμιος κολοσσός αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης PUMA, επενδύει στη δημιουργία των νέων PUMA concept stores σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εμείς επισκεφθήκαμε το νέο μαγαζί της PUMA στον Πειραιά, που βρίσκεται επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 138, κοντά στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Γρηγορίου Λαμπράκη.


Πρώτη εικόνα, το επιβλητικό λευκό λογότυπο της εταιρίας στο κόκκινο φόντο... θυμίζοντας κάτι από Ολυμπιακό!



Η βιτρίνα ''ντυμένη'' στα ροζ και μπλε, λανσάροντας τα PUMA TRICKS, τα οποία όπως μας είπε ο υπεύθυνος του καταστήματος, διατίθενται αποκλειστικά από τα PUMA concept stores.



Μπαίνοντας μέσα, μας κερδίζει το έντονο χρώμα που επικρατεί στο χώρο και μας φτιάχνει τη διάθεση... μάλλον η επιλογή δεν έγινε τυχαία!



Έντονα καλοκαιρινή διάθεση λοιπόν και πληθώρα αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης. 

Μπλούζες, βερμούδες, σορτσάκια, αθλητικά παπούτσια, ζακέτες, κολλάν, τα πάντα για τον αθλητικό τύπο κάθε άνδρα και κάθε γυναίκας σε πολλά πολλά χρώματα!




Σε περίοπτη θέση τα ποδοσφαιρικά παπούτσια της βιτρίνας στις ίδιες ροζ και μπλε αποχρώσεις... τα μοναδικά PUMA TRICKS!



Και βέβαια εν μέσω κρίσης, τι κι αν όλα τα υπόλοιπα είναι τέλεια... οι τιμές παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό παράγοντα επιλογής του καταναλωτικού κοινού.

Αυτό που έχουμε να σας πούμε, είναι ότι ρωτήσαμε και διαπιστώσαμε ότι οι τιμές σε πολλά προϊόντα είναι άκρως ανταγωνιστικές και υπάρχουν αρκετές επιλογές για όλα τα βαλάντια!



Αυτή η ευελιξία του PUMA concept store στο Πασαλιμάνι, σε συνδυασμό με όλα τα προαναφερόμενα, πιστεύουμε ότι θα το καθιερώσει στην αγορά του Πειραιά.

Εμείς συνιστούμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο PUMA concept store σε όλες και όλους τους Πειραιώτες!