Σήμερα η «Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου στις 22/9, διοργανώνει «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

Τα καταστήματα της πόλης μας ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και γαλάζιες τιμές.

Από νωρίς το απόγευμα ένα πλούσιο θέαμα θα εκτυλίσσεται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας με DJ σε διάφορα σημεία , ζωντανή μουσική, με δράσεις για τα παιδιά, το τουριστικό τρένο και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές.

Στη «ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» συμμετέχει και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη δράση «ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ». Δυο ομάδες ηθοποιών και καλλιτεχνών, από τις 6.00 έως τις 11.00 μ.μ., στακαταστήματα που συμμετέχουν θα καλύψουν δυο επάλληλους κύκλους δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές-επισκέπτες να γράψουν σε ένα χαρτόνι τα όνειρά τους, τις σκέψεις τους για το μέλλον.

Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της!

Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!!