Τάσος Μαρκαριάν: «Σαφάρι» ελέγχων με εντολή του «σερίφη» του Δήμου Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ορατά τα πρώτα θετικά αποτελέσματα στους δρόμους του Πειραιά

- Φαίνεται πως τα ρεπορτάζ του PP για το κυκλοφοριακό χάος στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά λόγω διπλο-τριπλοπαρκαρισμένων πιάνει τόπο

Το PP έχει ασκήσει σκληρή κριτική κατά καιρούς τόσο στη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά όσο και στον επικεφαλής της Αντιδήμαρχο Τάσο Μαρκαριάν.

Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι ο «Σερίφης» του Δήμου Πειραιά τις τελευταίες μέρες έχει σφίξει τα λουριά και και έχει βγάλει στους δρόμους όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα να είναι ορατά για όσους κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης.

Το σαφάρι των ελέγχων επικεντρώνεται στην παράνομη στάθμευση ιδίως σε ώρες αιχμής, αλλά δεν εξαντλείται εκεί, καθώς μαθαίνουμε ότι οι έλεγχοι αφορούν και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εγκαταλελειμμένα ΙΧ και μηχανές κλπ.

Οι έλεγχοι θα πρέπει να εντατικοποιηθούν ακόμη περισσότερο ενόψει καλοκαιριού, καθώς το ήδη επιβαρυμένο κυκλοφοριακό του Πειραιά, θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο λόγω της άφιξης των ταξιδιωτών στο Λιμάνι!

Μαθαίνουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες συντονισμένες με την ΕΛΑΣ ενέργειες, τις οποίες έχει σχεδιάσει ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας και σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να γίνει πεποίθηση σιγά σιγά ότι η εποχή της «ασυδοσίας» οδηγών και καταστηματαρχών έφτασε στο τέλος!

Ο φακός του PP θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία των ελέγχων και θα παρεμβαίνει όπου υπάρχουν κενά ή παραλείψεις!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βοϊδονικόλας: Ο «Ρομπέν των φτωχών» του Πειραιά συνεχίζει το τεράστιο κοινωνικό του έργο!