PHARMASEPT: Φυσικά καλλυντικά με σεβασμό στον καταναλωτή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προϊόντα υψηλής δερματολογικής αξίας 

- Δίπλα στον καταναλωτή εδώ και 25 χρόνια 

- Πίσω από την επιτυχία πολλών ετών ο γενικός διευθυντής Μιχάλης Μουρκάκος

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Η PHARMASEPT είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των δερματοκαλλυντικών τα τελευταία 25 χρόνια. Η έδρα της είναι στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Κηφισσού 23, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Τα προϊόντα της εταιρείας βασίζονται σε επιλεγμένες πρώτες ύλες, με φυσικά συστατικά, όπως φυτικά εκχυλίσματα, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, χωρίς αλλεργιογόνα και parabens.Υπάγονται σε κλινικές μελέτες σε διακεκριμένα ινστιτούτα υψηλού κύρους, σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία.

Όλα τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος. Κύριο μέλημα του προσωπικού όμως που εργάζεται εκεί είναι η καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, με τη βοήθεια της φύσης αλλά και την αποτελεσματικότητα της επιστήμης.

H PHARMASEPT «φροντίζει ό,τι αγγίζει» χωρίς σιλικόνες, όπως συνηθίζουν να χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Μιχάλης Μουρκάκος παρακολουθεί κάθε στάδιο παραγωγής, φροντίζοντας να τηρούνται σωστά όλες οι υγειονομικές προδιαγραφές. Μαζί με τους συνεργάτες του, αναζητά συνεχώς καινούριες συνθέσεις και καινοτόμα συστατικά προσαρμόζοντας τα προϊόντα στις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εκάστοτε εποχής.

Ο Μιχάλης Μουρκάκος στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2016

Ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας:

  • Tol Velvet: Σειρά περιποίησης σώματος, μαλλιών, ολοκληρωμένη σειρά ανακούφισης πόνων... και παιδική-βρεφική φροντίδα.

  • Cleria: Περιποίηση για κάθε τύπο γυναικείας επιδερμίδας· ενυδατικές, συσφικτικές, αντιγηραντικές κρέμες με πολύτιμα έλαια και συστατικά.

  • Flogo SOS: Κλινικά μελετημένη κρέμα για εγκαύματα, ερεθισμούς και φλογώσεις.

  • Επιδεσμικό υλικό από 100% βαμβάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο σε πωλήσεις αφρόλουτρο στα φαρμακεία ανήκει στην εταιρεία PHARMASEPT! O λόγος για το hygienic shower 1lt. Ανοίγει τους πόρους του δέρματος προσφέροντας καθαρή εφίδρωση και αποσμητική δράση. Με ουδέτερο ph, κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και ευαίσθητη περιοχή!

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, η εταιρεία έχει καταφέρει να βρίσκεται 20 χρόνια στο χώρο αυτό προσφέροντας σε ενήλικες και παιδιά φροντίδα, με ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Tα προϊόντα PHARMASEPT θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.