Το Θέατρο Πορεία στηρίζει τα “Πρώτα μου Χριστούγεννα”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα πρώτα μου Χριστούγεννα

στον κήπο της Κάλμης

7 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00

Το θέατρο Πορεία στηρίζει το Μικρό Βουνό και τον Κήπο της Κάλμης και διοργανώνει στις 7 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στον Κήπο της Κάλμης το αφηγηματικό δρώμενο «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα», που δημιούργησαν ειδικά για την εκδήλωση συντελεστές του θεάτρου Πορεία. Το παραμύθι, που έγραψε η Έρι Κύργια, θα αφηγηθούν η Λένα Παπαληγούρα και ο Δημήτρης Τάρλοου, και μουσικά θα ντύσει ο Φοίβος Δεληβοριάς. Η είσοδος θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη στήριξη του Κήπου της Κάλμης και του Μικρού Βουνού για την αποκατάσταση των καταστροφών από την πυρκαγιά του Ιουλίου.

Δύο αδέρφια, ο Δημήτρης και η Λένα, αφηγούνται μια ιστορία από τις πρώτες μέρες τους στην Ελλάδα, όπου ήρθαν μικρά παιδιά ακολουθώντας τους γονείς τους στη νέα δουλειά του πατέρα τους. Άφησαν πίσω με θλίψη τους φίλους και τα ξαδέρφια τους, τον παππού και τη γιαγιά τους, τα παιχνίδια τους στη θάλασσα και τον τόπο τους, όπου ο χειμώνας, το χιόνι, το κρύο, οι σκούφοι και τα γάντια είναι ανύπαρκτα, τα Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης, το στολισμένο δέντρο άγνωστες λέξεις. Προσγειώθηκαν στη νέα πατρίδα τους μέσα σε αυτή την παράξενη γιορτή και είδαν με τα ίδια τα μάτια τους τη γέννηση του Χριστού, πήραν το πιο ακριβό δώρο από τον Άγιο Βασίλη και έμαθαν το θαύμα των Χριστουγέννων. Από τότε, κάθε χρόνο ανυπομονούν να το ξαναβιώσουν!

🌱Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά. Με την υποστήριξη και την αγάπη σας αυτός ο Κήπος πολιτισμού θα συνεχίσει να ανθίζει!

🌱 Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck2qcEZmMKLarI5q3LTaz7auMSDmjr7Y80GSz0d6n5uOMCEw/viewform
[Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.]

🌱 Ώρα προσέλευσης: 11.30, ώρα έναρξης 12.00.

🌱 Τοποθεσία: στο Λαγονήσι στον Κήπο της Κάλμης - Calme Garden, στην οδό Ρόδων. Στίγμα στον χάρτη:   https://goo.gl/maps/AYR1bj1yLzuKRqqv8

🌱 Προτείνεται για ηλικίες από τριών ετών και άνω.

🌱 Ο Κήπος της Κάλμης - Calme Garden είναι ένα μη κερδοσκοπικό εγχείρημα, το οποίο με γνώμονα την αγάπη για τη φύση, την παιδεία και τις τέχνες, έχει εξελιχθεί σε ένα πολιτιστικό κήπο και κέντρο κοινότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια φιλοξενεί το παιδαγωγικό εγχείρημα Μικρό Βουνό, όπου παιδιά διαφόρων ηλικιών έρχονται σε επαφή με τη φύση μέσα από καθημερινά εργαστήρια. Τον Ιούλιο του 2023, ο Κήπος καθώς και ορισμένα κτίριά του υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Κήπο και πώς μπορείτε να προσφέρετε την υποστήριξή σας:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/mikrovounorebirth?request_locale=el

🌱 info: https://poreiatheatre.com/blog/article/734/8eatro-poreia-sthrizei-mikro-boyno-kai-ton-khpo-ths-kalmhs/