NODUS & SUPERDRY Πειραιά: Κάνουν την διαφορά στο ντύσιμο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Προσεγμένα επώνυμα ρούχα στο κέντρο του Πειραιά

- Τη σφραγίδα του εγχειρήματος φέρουν τα αδέρφια Μαρκαριάν

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Τα καταστήματα  SUPERDRY &  NODUS βρίσκονται στο κέντρο του Πειραιά και αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην  ένδυση. Προσεγμένοι χώροι, άψογο προσωπικό και ρούχα για όλα τα γούστα χαρακτηρίζουν τα δύο καταστήματα των αδερφών Τάσου Μαρκαριάν και Σέρκου Μαρκαριάν.

Η Superdry είναι μια σύγχρονη μάρκα που επικεντρώνεται σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν vintage αμερικανικά και ιαπωνικά γραφικά με βρετανικό ύφος. Αυτός ο διακριτικός χαρακτήρας της έχει κερδίσει μια διεθνή διασημότητα.  Στους διαδρόμους του καταστήματος SUPERDRY, στην οδό Ανδρούτσου 174,  θα βρείτε casual ρούχα για καθημερινές – ανδρικές και γυναικείες- εμφανίσεις.

Στον Πειραιά υπάρχουν δύο καταστήματα NODUS· ένα επί της οδού Οδυσσέας Ανδρούτσου 154 και ένα επί της Γρηγορίου Λαμπράκη. Όλα τα χρόνια παρουσίας του στον χώρο της αθλητικής ένδυσης έχει ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα των ρούχων του και όλων των ειδών.

Πολλά από τα προϊόντα που θα ανακαλύψετε εδώ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με όσους επιζητούν ένα βασικό συνδυασμό στο ντύσιμό τους: άνεση & στυλ. Προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ των πιο διάσημων brand παγκοσμίως που συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις της μόδας.