ΠΙΡΟΣΚΙ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ: Μια δοκιμή αρκεί για να τα λατρέψετε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Οι ειδικοί στα πιροσκί..και όχι μόνο!

- Προσφέρει ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων

- Αναλαμβάνει την τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η επιχείρηση «ΠΙΡΟΣΚΙ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ» βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Αντωνίου Θεοχάρη 32 και καθημερινά παράγει μεγάλη ποικιλία σε πιροσκί, σφολιατοειδή και σάντουιτς. Οι πρώτες ύλες είναι διαλεγμένες με προσοχή από πιστοποιημένους προμηθευτές. Όλα του τα προϊόντα είναι φρέσκα και η παραγωγή συνεχίζεται παράλληλα με τη διάθεση των προϊόντων.

Είναι αδύνατον να διαλέξουμε το πιο γευστικό πιροσκί, αφού ο ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ προσφέρει αρκετούς συνδυασμούς, όπως πιροσκί με κοτόπουλο, με πατάτα, με φέτα, με τέσσερα τυριά κ.ο.κ. Για όσους δεν αρκούνται στα πιροσκί, προσφέρει και σφολιάτες, αραβικές πίτες, κρύα σάντουιτς, μπέργκερ και κλαμπ σάντουιτς. Ακόμη και εκείνοι που προσέχουν τη σιλουέτα τους δεν θα μείνουν νηστικοί, καθώς μπορούν να απολαύσουν light προϊόντα χωρίς τύψεις!

Ο ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ μας φροντίζει γευστικά ακόμη και τη Σαρακοστή! Προσφέρει νηστίσιμα πιροσκί με λαχανικά, αραβικές πίτες ή μπαγκέτες με θαλασσινά και νηστίσιμα πιάτα, όπως κολοκυθοκεφτέδες, ντοματοκεφτέδες, ρεβυθοκεφτέδες συνοδευόμενα από πατάτες τηγανιτές.

Αναλαμβάνει και τη τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων, όπως παιδικά πάρτι, γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά γεύματα κτλ. Η επιχείρηση διαθέτει ακόμη και δυνατότητα παραγγελίας μέσω διαδικτύου.