«Οργώνει» όλο τον Πειραιά ο Γρηγόρης Καψοκόλης! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκαλιές σε καταστήματα, λαϊκές, καφενεία, επιχειρήσεις, σπίτια, στέλνοντας μήνυμα νίκης για τις Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Δεν έχει αφήσει γειτονιά για γειτονιά που να μην έχει περπατήσει ο Αντιδήμαρχος Προσόδων του Δήμου Πειραιά Γρηγόρης Καψοκόλης.

Ακολουθώντας την παλιά πετυχημένη «συνταγή», έχει περπατήσει χιλιόμετρα από γωνιά σε γωνιά της πόλης, συνομιλώντας με εκατοντάδες Πειραιώτες καθημερινά.

Στόχος του να επικοινωνήσει το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής Μώραλη και να διεκδικήσει τον 1 από τους 4 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Πειραιά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο με χαμόγελα, δείγμα της αποδοχής που απολαμβάνει από τους συνδημότες του, μιας και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι επί των ημερών του τα δημοτικά τέλη στον Πειραιά έχουν μειωθεί σημαντικά!

Οι παρακάτω εικόνες αποδεικνύουν ότι δικαίως ο Γρηγόρης Καψοκόλης αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του Γιάννη Μώραλη αλλά και ένα από τα φαβορί για εκλογή στις πρώτες θέσεις!