Βουράκης – Βοϊδονικόλας ΜΑΖΙ: «Όχι στο κλείσιμο ΟΠΑΝ & ΚΟΔΕΠ»! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Φαίνεται ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για «λουκέτο» σε 500 οργανισμούς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχουν φέρει ακόμα πιο κοντά τους δυο επιτυχημένους Προέδρους Ιωσήφ Βουράκη και Γιάννη Βοϊδονικόλα.

Μπορεί ο Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας να αποτελεί «τη σημαία» της ΝΔ στον Πειραιά όντας Πρόεδρος της Κομματικής Οργάνωσης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στο Λιμάνι και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης να αποτελεί γέννημα θρέμμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Πειραιά (πρωτοκλασάτο στέλεχος υπήρξε για χρόνια και ο αείμνηστος πατέρας του), αλλά τους ενώνουν σίγουρα τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που έχει λάβει τη στήριξη και των δυο κομμάτων, όσο και η αγωνία τους πλέον για το μέλλον των Οργανισμών που έχουν διοικήσει τα τελευταία 4 χρόνια.

Μάλιστα σήμερα, Σάββατο πρωί, είχαν συνάντηση στο κατάστημα του Ιωσήφ Βουράκη στο κέντρο του Πειραιά, όπου συζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press τις επόμενες κινήσεις τους.

Και οι δυο αποτελούν φαβορί για την επανεκλογή τους, ενώ μια ενδεχόμενη συμμαχία μεταξύ των δυο ανδρών θα αποτελούσε σίγουρα πονοκέφαλο για άλλους συνυποψηφίους τους που στοχεύουν ψηλά!

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησαν στα σόσιαλ μίντια πριν λίγο… με σχόλιο γεμάτο νοήματα!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αυτόν θέλει να εκλέξει πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο η ΝΔ του Πειραιά! (φωτο)

Βόμβα στον Πειραιά: Μπαίνει λουκέτο σε ΟΠΑΝ και ΚΟΔΕΠ!