«Βόμβα» στο Λιμάνι: Κι όμως δε θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δέχθηκε ισχυρές πιέσεις, δεδομένης της επιτυχημένης πορείας του και του ρεκόρ ψήφων που έλαβε κατά τις προηγούμενες δυο εκλογικές αναμετρήσεις ως Κοινοτικός Σύμβουλος σε Καμίνια και Παλιά Κοκκινιά.

Ο λόγος γίνεται για τον Αναστάσιο Πούλο, που παρόλες τις πιέσεις που δέχτηκε από όλους τους φορείς του Πειραιά, μιας και πρόκειται για μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα που ξεπερνά τα όρια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, εντούτοις εκείνος έμεινε πιστός στη γειτονιά του, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του αγάπη και τη διάθεση για διεκδίκηση και υλοποίηση ακόμα περισσότερων έργων σε Καμίνια, Παλιά Κοκκινιά και Απόλλωνα.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Τάσου Πούλου, όνειρο και στόχος του είναι οι όμορφες και υπερήφανες φτωχογειτονιές του Πειραιά, να γίνουν το στολίδι της πόλης και να αποτελέσουν πόλο έλξης όχι μόνο για τα φημισμένα ταβερνάκια, αλλά και για τα πάρκα, τις πλατείες και τους χώρους αναψυχής που υπάρχουν και θα δημιουργηθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μώραλη πρέπει να νιώθουν τυχεροί, καθώς έχουν απέναντί τους μείον έναν ακόμα ισχυρό (εκλογικά) αντίπαλο!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την ανακαινισμένη Κεντρική Πλατεία των Καμινίων! (φωτο)

Δήμος Πειραιά: Πρώτος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος ανακοινώθηκε ο Αναστάσιος Πούλος!