Δήμος Πειραιά: Πρώτος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος ανακοινώθηκε ο Αναστάσιος Πούλος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Προέδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και πρώτος σε σταυρούς στις Εκλογές του 2014 και του 2019 Αναστάσιος Πούλος, ανακοινώθηκε ως ο πρώτος υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος του Γιάννη Μώραλη για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη.

Το Piraeus Press ανέδειξε τις τελευταίες μέρες το σημαντικό έργο που συνεχίζεται σε Παλιά Κοκκινιά και Καμίνια επί των ημερών του Αναστάσιου Πούλου.

Εργάζεται ως Υπεύθυνος Ασφαλείας του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης και των Τμημάτων του Ολυμπιακού. Επί σειρά ετών διετέλεσεΠρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Καμινίων. Είναι απόφοιτος ΤΕΙ Αθηνών στο Τμήμα Τοπογραφίας  & Πτυχιούχος Δομικός του ΤΕΛ Πειραιά.

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Ο Τάσος Πούλος είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης μου, μέλος του Πειραιά Νικητή από την πρώτη μας κιόλας θητεία.  Ως Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας είναι ιδιαίτερα αγαπητός, κοντά στις γειτονιές της Δ' Κοινότητας και γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους αφού και ο ίδιος ζει στα Καμίνια. Ο Τάσος ακούει τα αιτήματα των δημοτών μας και προτείνει παρεμβάσεις με γνώμονα το καλό κάθε περιοχής της Κοινότητάς του, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή  της. Τα τελευταία 9 χρόνια έχει υλοποιηθεί σημαντικό έργο στις γειτονιές της Δ΄ Κοινότητας, το οποίο έχει ήδη αναβαθμίσει και βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και επιδίωξή μας είναι να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στις Δημοτικές Κοινότητες και στα θέματα που απασχολούν κάθε συνοικία. Εύχομαι στον Τάσο καλή επιτυχία».

O Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Tάσος Πούλος δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Είμαι ικανοποιημένος καθώς στηνΚοινότητά μας γίνεται έργο, έχει αναπτυχθείσημαντικά, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια για τη δημιουργία νέου έργου. Το γεγονός ότι το 2019 εξελέγην με 51%, ποσοστό μεγαλύτερο από το 2014, δείχνει ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο που έχει ήδη γίνει και τους  ευχαριστώ θερμά. Δεσμεύομαι να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά προκειμένου κάθε γειτονιά της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας να συνεχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Συνεχίζουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για τον Πειραιά μας και τις γειτονιές του».

Διαβάστε επίσης:

Αλλάζουν όψη τα Καμίνια… με υπογραφή Αναστάσιου Πούλου! (φωτο)

Ο Πρόεδρος της Δ Κοινότητας Πειραιά έκανε «εργοτάξιο» την Παλιά Κοκκινιά ! (φωτο)