Εκλογές 2023: Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας στηρίζει ανοιχτά Σταυρούλα Αντωνάκου στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Γιάννης Βοϊδονικόλας, στα Γραφεία της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.

Και οι δυο είναι εκ νέου υποψήφιοι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο Πειραιά αντίστοιχα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας φέρεται να στηρίζει ανοιχτά την Σταυρούλα Αντωνάκου για την Περιφέρεια Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά).

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βοϊδονικόλας έλαβε στις εκλογές του 2019 πάνω από 2.000 σταυρούς και ήρθε στην 6η θέση στο Δήμο Πειραιά, όταν την 1η θέση έλαβε π Βαγγέλης Μαρινάκης και τη 2η ο Χρήστος Αγραπίδης!

Η πολύ καλή σχέση των δυο Μανιατοπειραιωτών αυτοδιοικητικών επιβεβαιώθηκε και από την ανάρτηση της Σταυρούλας Αντωνάκου που ακολούθησε της συνάντησης…. Η οποία και χρησιμοποίησε το Μότο του Γιάννη Βοϊδονικόλα στην ΚΟΔΕΠ «Στον Πειραιά κανένας μόνος», στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση!