Εκλογές 2023: Ο Πειραιάς τίμησε τους γιατρούς Νίκο Βλαχάκο & Μιχάλη Λιβανό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν πλέον ιστορία, κατά την οποία μάλιστα καταγράφηκαν σημαντικά ρεκόρ!

Μεταξύ αυτών πολλά ρεκόρ και στον Πειραιά, όπως το ιστορικό ρεκόρ 48,5% της ΝΔ στην Α Πειραιά και η ιστορική πρωτιά της ΝΔ στη Β Πειραιά.

Οι Πειραιώτες ψήφισαν και εξέλεξαν υποψήφιους που βρίσκονταν διαρκώς δίπλα τους, ιδίως κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Την τιμητική τους είχα και οι υποψήφιοι γιατροί της Α και Β Πειραιά, οι οποίοι βοήθησαν εκατοντάδες συμπολιτών τους κατά την περίοδο του κορωνοϊού και των lockdown!

Πρόκειται για τους διακεκριμένους Πειραιώτες ιατρούς, τον Χειρουργό Νίκο Βλαχάκο από την Α Πειραιά και τον Καρδιολόγο Μιχάλη Λιβανό από τη Β Πειραιά.

Ο μεν Βλαχάκος υπηρετεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας επί δεκαετίες στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, ο δε Λιβανός ιδιωτεύει και συνεργάζεται με γνωστά νοσηλευτικά ιδρύματα και διαγνωστικά κέντρα του ευρύτερου Πειραιά.

Και οι δυο έχουν γεννηθεί, έχουν μεγαλώσει, έχουν κάνει οικογένεια, ζουν και εργάζονται στον Πειραιά και έχουμε άρρηκτους δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι οι Πειραιώτες τους τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς τους για πρώτη φορά στο αξίωμα του Βουλευτή!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Α Πειραιά: Ρεκόρ σταυρών πρωτιάς για Κατσαφάδο και πρωτοεμφανιζόμενης για Μιχαηλίδου – Σύγκριση με 2019!