Εκλογές 2023 – Β Πειραιά: Μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση και από τον Δημήτρη Μαρκόπουλο (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μια μαζική προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η κεντρική ανοιχτή ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ στη Β Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου στη Νίκαια.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος πήρε το «ρίσκο» της ανοιχτής προεκλογικής συγκέντρωσης για ακόμη μια φορά, μετά το εγχείρημα της Σαλαμίνας, όπου έδωσαν το παρών εκατοντάδες ψηφοφόροι του.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο Περιβολάκι της Νίκαιας (Πλατεία Δαβάκη) και χαρακτηρίζεται ως άκρως επιτυχημένη, αφού εκατοντάδες φίλοι του Δημήτρη Μαρκόπουλου από τις γειτονιές της Β Πειραιά, δήλωσαν δυναμικά τη στήριξή τους τόσο στον ίδιο όσο και στη ΝΔ, επιβεβαιώνοντας με την παρουσία τους το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PP που κάνει λόγο για σημαντική αλλαγή των παραδοσιακών πολιτικών συσχετίσεων στην Β Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά!

Ξεχωριστή στιγμή όταν στην εξέδρα, μετά το τέλος της ομιλίας, βρέθηκαν η σύζυγος και οι δυο κόρες του υποψηφίου Βουλευτή και όλοι μαζί χαιρέτησαν τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος μετά το πέρας της ομιλίας του, καθώς και μερικές εικόνες που δείχνουν τη μαζικότητα της εκδήλωσης:

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Δημοσκοπήσεις: Η ΝΔ πάει για ιστορική νίκη στη Β Πειραιά – Πρώτος με διαφορά ο Μαρκόπουλος!