Οικογένεια Βοϊδονικόλα: «Με τον Κώστα Κατσαφάδο μας ενώνουν η μανιάτικη καταγωγή και οι κοινοί αγώνες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Μεγαλειώδης συγκέντρωση της οικογένειας Βοϊδονικόλα στα Μανιάτικα με προσκεκλημένο τον Κώστα Κατσαφάδο

- Πάνω από 600 οι παρευρισκόμενοι φίλοι της οικογένειας Βοϊδονικόλα

- Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του PP 

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση της οικογένειας Βοϊδονικόλα στη «φυσική έδρα» των Μανιατών του Πειραιά, τα Μανιάτικα, σήμερα το βράδυ στις 21:00, δόθηκε το σύνθημα της νίκης για μια ακόμα εκλογική αναμέτρηση!

Τρεις γενιές της οικογένειας Βοϊδονικόλα έδωσαν το παρών, ο παππούς Γιώργος, ο γιος Γιάννης και ο εγγονός Γιώργος, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που ταυτίζεται με τις αξίες της πίστης, της πατρίδας και της οικογένειας.

Από αριστερά: Γιώργος Βοϊδονικόλας, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Βοϊδονικόλας, Γιώργος Βοϊδονικόλας

Ο «πατριάρχης» της οικογένειας Βοϊδονικόλα, Γιώργος, έδωσε τον παλμό των εκλογών με την παρουσία του, ενώ οι εκατοντάδες φίλοι που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, απέδειξαν τον σεβασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που χαίρει η οικογένεια στα Μανιάτικα αλλά και στο ευρύτερο Πειραιά.


Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας με τους Αντιδημάρχους Πειραιά κ.κ. Καψοκόλη, Αράπη και Μωραντζή

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με κόσμο απέξω να έχει κλείσει τους δρόμους, πάνω από 600 φίλοι της οικογένειας Βοϊδονικόλα δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, σε μια εποχή που οι προεκλογικές συγκεντρώσεις δε μαζεύουν ούτε 50 άτομα!

Μήνυμα στήριξης σε ΝΔ και Κώστα Κατσαφάδο

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο.

Ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ στις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου και καθαρή επιλογή στο πρόσωπο του Κώστα Κατσαφάδου!

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, εκπροσωπώντας την οικογένεια ανέφερε χαρακτηριστικά από το βήμα (αποσπάσματα):

«Η μαζική σας παρουσία δείχνει την απήχηση των ιδεών μας και τη δύναμη των αξιών μας»

«Μόνο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα και τις οικογένειές μας, παρά τα όποια λάθη, παραλήψεις και πικρίες της προηγούμενης 4ετίας».

«Με τη δική μας ψήφο θα εξασφαλίσουμε ότι το μέλλον της χώρας δε θα παιχθεί κορώνα γράμματα».

Ενώ αναφερόμενος στον Υφυπουργό Ναυτιλίας είπε:

«Σε αυτήν την τόσο όμορφη βραδιά έχω την ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή να καλωσορίσω τον πρώτο Βουλευτή του Πειραιά μας και άξιο Υπουργό, τον Κώστα Κατσαφάδο.

Παλιό συναγωνιστή, πιστό φίλο, που μας ενώνουν όχι μόνο η περήφανη μανιάτικη καταγωγή και οι κοινοί αγώνες, αλλά και η διάθεση να υπηρετήσουμε την πόλη που γεννηθήκαμε και ζούμε.

Και ο Κώστας - όπως τον ξέρουμε όλοι - πάνω από όλα είναι γνήσιος και αυθεντικός Πειραιώτης, όπως εσείς και εγώ, που ξέρει τον Πειραιά, φροντίζει τους ανθρώπους του και τιμά τον λόγο του.

Και εμείς με τη σειρά μας στέλνοντας ισχυρή εντολή κάνουμε την πιο καθαρή επιλογή!»

Υπενθυμίζεται ότι το προεκλογικό μότο του Κώστα Κατσαφάδου είναι «Ισχυρή Εντολή, Καθαρή Επιλογή».

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο κ. Κατσαφάδος. Ο οποίος απηύθυνε μήνυμα νίκης και προοπτικής, για τη ΝΔ, τον Πειραιά και την Ελλάδα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδος – Μελάς: Τους ενώνει ο Πειραιάς… και οι Κάλπες! (φωτο)