Απίστευτο σκηνικό στη Βασιλόπιτα του Δήμου Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανήμερα την Πρωτοχρονιά και μετά την καθιερωμένη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά, κόπηκε η παραδοσιακή βασιλόπιτα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά!

Αυτό που θα ακολουθούσε όμως δεν μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο πιο λαός σεναριογράφος μυθιστορήματος!

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και 2 σχεδόν μήνες το Piraeus Press, ο Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης, οδεύει προς υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Όπως κάθε χρόνο επίσης, παραβρέθηκε και στην κοπή της βασιλόπιτας από το Δήμαρχο Πειραιά - με την ιδιότητα του Βουλευτή εννοείται αφού ακόμα επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι - μαζί με όλους τους άλλους επίσημους.

Όλοι βέβαια γνωρίζουν το σενάριο υποψηφιότητας Μπουτσικάκη για το Δήμο Πειραιά, καθώς συζητιέται εκτενώς ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες!

Και ενώ όλα κυλούν ωραία και καλά, συμβαίνει κάτι που αν θέλαμε να το εκφράσουμε σε πιθανότητες, θα ήταν το 1%, για να μην πούμε το 1 τοις χιλίοις!

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης κερδίζει το φλουρί της βασιλόπιτας του Δήμου Πειραιά… Και το φλουρί του το δίνει ο Γιάννης Μώραλης!

Δηλαδή ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης (που θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος) δίνει το φλουρί και φωτογραφίζεται με τον σε λίγους μήνες πολιτικό του αντίπαλο και υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Χριστόφορο Μπουτσικάκη!

Αντιλαμβάνεστε τι συνέβη όταν ανακοινώθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ότι το φλουρί έπεσε στον Χριστόφορο Μπουτσικάκη!

Το Piraeus Press συνομίλησε με Αντιδημάρχους και λοιπά πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη που έδωσαν το παρών στην σεμνή τελετή, τα οποίας επιβεβαίωσαν το «σούσουρο» μετά τη στιγμή που ο κ. Μπουτσικάκης ανακοίνωσε ότι κέρδισε το φλουρί!

Απαρατήρητη επίσης δεν πέρασε η κόκκινη γραβάτα του Βουλευτή…

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε ανάρητησή του στα σόσιαλ μίντια ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία, αλλά δεν έκανε ονομαστική αναφορά στον «νικητή» της βασιλόπιτας!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η νέα χρονιά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε πολιτικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο!

Διαβάστε επίσης:

Πειραιάς: Ο Μπουτσικάκης, η δημαρχία και τα κενά στο μεγάλο λιμάνι !