Πειραιάς: Ο Μπουτσικάκης, η δημαρχία και τα κενά στο μεγάλο λιμάνι !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» με την υπογραφή του Πειραιώτη Δημοσιογράφου Θανάση Φουσκίδη επιβεβαιώνει πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press σχετικά με την κάθοδο Μπουτσικάκη στο Δήμο του Πειραιά, που δημοσιεύτηκε την 16η του Νοέμβρη!

«Σίγουρος» ο Βλαχάκος, δεν θα μπει εκ νέου στη μάχη του σταυρού o Αβραντίνης

Η στήλη σάς είχε αποκαλύψει τις σκέψεις του βουλευτή της Α' Πειραιά Χριστόφορου Μπουτσικάκη σχετικά µε την πιθανότητα να διεκδικήσει τη δηµαρχία του µεγάλου λιµανιού µε το χρίσµα της Νέας Δημοκρατίας.

Πριν από µερικές ηµέρες έµαθα ότι το θέµα έχει φθάσει µέχρι και το πρωθυπουργικό γραφείο, µε ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν τελικώς ο συµπαθής βουλευτής πάρει το «πράσινο φως», τότε θεωρείται δεδοµένο ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Ως εκ τούτου, θα προκύψει άλλη µία κενή θέση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας µε φόντο τις επερχόµενες κάλπες... Βλέπετε, παρά τη σίγουρη υποψηφιότητα Βλαχάκου, το γεγονός ότι o Τάσος Αβραντίνης δεν θα µπει εκ νέου στη µάχη του σταυρού φέρνει Μαξίµου και Πειραιώς προ της ανάγκης για αναζήτηση ακόµη ενός υποψηφίου.
Αναζητήσεις

Την ίδια στιγµή, οι επιτελείς του κυβερνώντος κόµµατος ψάχνουν άλλη µία θηλυκού γένους υποψηφιότητα λόγω ποσόστωσης. Η... πυξίδα της έρευνας είναι προσανατολισµένη στα νησιά του Αργοσαρωνικού, προκειµένου να καταδειχθεί το ενδιαφέρον για τις νησιωτικές περιοχές της Α' Πειραιά και κατά συνέπεια να υπάρξει η αντίστοιχη προσέλκυση... ψηφαλακίων.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 23 Δεκεμβρίου 2023.