Δήμος Πειραιά: Σενάριο με υποψήφιο Δήμαρχο Χριστόφορο Μπουτσικάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συναντήθηκε σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας τόσο σε εθνικό όσο και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Στο επίκεντρο και το μεγάλο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς, ο οποίος και αποτελεί τον βασικό πυλώνα ανάπτυξης της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του PP και ενώ βρισκόμαστε λιγότερο από ένα χρόνο πριν της Δημοτικές Εκλογές, συζητιέται έντονα σενάριο υποψηφιότητας Δημάρχου Πειραιά, προερχόμενου από τη ΝΔ!

Με δεδομένη την κάθοδο Βλαχάκου στις Εθνικές Εκλογές (ασχέτως αν κάποιοι διαρρέουν ότι ακόμα όλα είναι ανοιχτά) όπως σας αποκάλυψε πρώτο το PP, προκύπτει κενό υποψηφίου Δημάρχου.

Τις τελευταίες μέρες διακινείται έντονα το σενάριο υποψηφιότητας του εν ενεργεία Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορου Μπουτσικάκη για το Δήμο Πειραιά!

Τα σενάρια αυτά «φούντωσαν» και μετά τη σημερινή συνάντηση του κ. Μπουτσικάκη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε τη σημερινή ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου:

Μια συνάντηση που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κράτησε περί τη μια ώρα, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και αφορούσε ζητήματα του Πειραιά βασικά καθώς και των Νησιών του Αργοσαρωνικού.

Βέβαια σε όλα τα σενάρια που αφορούν στον Πειραιά, βαρόμετρο στις όποιες αποφάσεις αποτελεί η στάση που θα κρατήσει ο πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Συμβούλος Πειραιά, Ηγέτης του Ολυμπιακού και Εθνικός Ευεργέτης, Εφοπλιστής Ευάγγελος Μαρινάκης.

Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του 2023 και θα μεσολαβήσουν και οι Εθνικές Εκλογές, οπότε οι παράμετροι που θα επηρεάσουν τις τελικές αποφάσεις όλων των κομμάτων, θα αλλάξουν αρκετές φορές.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ανακατεύεται η «τράπουλα» και οι επόμενοι μήνες θα έχουν ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον και στον Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμο το «Μαρινάκειον Μέλαθρον» της Μητρόπολης Πειραιά – Εγκαίνια μαζί με τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Σεραφείμ (φωτο)