Κουτσούμπας για Λιμάνι Πειραιά: «Σαν πολλοί Κατσαφάδοι να μαζεύτηκαν εκεί» – Στήριξη από Μπουτσικάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Καταγγελίες του Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα κατά του Κώστα Κατσαφάδου

- Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας υπερασπίστηκε ο Βουλευτής ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Βαριές καταγγελίες του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα κατά του Πειραιώτη Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου, τον οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε για «οικογενειοκρατία» στον κινεζικό κολοσσό.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας έκανε ονομαστική αναφορά σε μια σειρά από εργαζόμενους της κινεζικής εταιρίας με το επώνυμο Κατσαφάδος, υπονοώντας ότι όλοι είναι συγγενείς του Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου, και κατά κάποιο τρόπο λειτουργούν υπέρ των πολιτικών συμφερόντων του τελευταίου.

Μάλιστα, αναφερόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα ο κ. Κουτσούμπας - σύμφωνα με τα οποία εμπλέκεται και το όνομα του γαλάζιου υφυπουργού Κώστα Κατσαφάδου και άλλων προσώπων με το ίδιο επίθετο - τα κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, προτρέποντας «να ελεγχθούν και κάποια στιγμή να υπάρξει απάντηση για τις συνωνυμίες, γιατί πολλοί Κατσαφάδοι, εκτός των άλλων μαζευτήκαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 14:30 και μετά:

Η παρέμβαση Μπουτσικάκη υπέρ Κατσαφάδου

Αμέσως μετά τον Γραμματέα του ΚΚΕ, το λόγο πήρε ο Βουλευτής ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον γαλάζιο Υφυπουργό μετά τις καταγγελίες του κ. Κουτσούμπα, ανέφερε από το Βήμα της Βουλής:

«Θεωρώ άνανδρο να γίνεται επίθεση σε έναν Υφυπουργό την ώρα μάλιστα που εκείνος απουσιάζει και δεν είναι σε θέση να απαντήσει ο ίδιος στον οποίο αναφέρθηκαν αυτά τα υπονοούμενα.

Δεν ξέρω αν στοχοποιείται η οικογένεια Κατσαφάδου ή αν ποινικοποιείται η εργασία».