«Παράγοντας» της ΝΔ Α Πειραιά παρακαλά για μια θέση στον Κρατικό Μηχανισμό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ενώ την ίδια ώρα διατυμπανίζει ότι του έχουν προταθεί θέσεις που έχει απορρίψει 

- Είναι κομμένος 100% από το περιβάλλον Μητσοτάκη

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο εν λόγω τοπικός παράγοντας της ΝΔ στην Α Πειραιά, καίγεται όπως φαίνεται να λάβει μια διοικητική θέση στον κρατικό μηχανισμό, για τους δικούς του λόγους!

Πολιτικά, η εξήγηση είναι απλή, καθώς ο ίδιος δεν κατέχει κάποια πολιτική θέση (Βουλευτή, Δημοτικού ή Περιφερειακού Συμβούλου κλπ) και δεδομένου ότι εδώ και μερικούς μήνες είναι «κομμένος» από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη - ενώ διατυμπανίζει το αντίθετο - θέλει με αυτόν τον τρόπο να αποδείξει ότι παραμένει ισχυρός και ικανός να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η εντολή από την Πειραιώς είναι ξεκάθαρη για τον συγκεκριμένο «παράγοντα» και έχει φύγει προς όλους τους Υπουργούς και Υφυπουργούς.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκει απέναντί του και την ισχυρή ΝΟΔΕ της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων, με την οποία βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση.

«Για να καίγεται όμως τόσο πολύ να λάβει μια θέση στην Κρατική Μηχανή, σίγουρα και κάποιος άλλος λόγος θα υπάρχει» ανέφερε στο Piraeus Press υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΟΔΕ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων!