Υψηλόβαθμος αστυνομικός του Πειραιά τηλεφωνεί για να μείνει στη θέση του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο εν λόγω ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ 

- Βρισκόταν σε ανοιχτή επικοινωνία με το Μαξίμου επί εποχής Αλέξη Τσίπρα 

- Δείτε πώς προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση του

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τηλέφωνα σε όλους τους Βουλευτές της ΝΔ του Πειραιά έχει ξεκινήσει ο εν λόγω ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ του Πειραιά, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του επί ΣΥΡΙΖΑ - για συγκεκριμένο λόγο - προκειμένου να μην χάσει την καρέκλα!

Πιστός στη νοοτροπία ΣΥΡΙΖΑ (περί καρέκλας) και ακολουθώντας την προσφιλή τακτική του παρακαλετού, ο ίδιος, μέλη της οικογένειάς του και δήθεν Πειραιώτες «επιφανείς» φίλοι αυτού, έχουν αρχίσει και τηλεφωνούν σε όσους Βουλευτές και Υπουργούς της ΝΔ γνωρίζουν!

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι χθες, είχε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου (περιβάλλον Αλέξη Τσίπρα) και σήμερα το παίζει πιο δεξιός από τους δεξιούς!

Με δεδομένο ότι ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης, είναι αποφασισμένος να τα αλλάξει όλα, οι πιθανότητες του εν λόγω Αξιωματικού να παραμείνει στη θέση του είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, αν κρίνουμε και από τα πρόσωπα που «μεσολαβούν» για να ζητήσουν την ανανέωση της θητείας του.

Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ανυπαρξία έργου στον τομέα ευθύνης του, αλλά και για σημαντικές καθυστερήσεις στη διαλεύκανση σημαντικών υποθέσεων.

Υποθέσεις που εάν επιβεβαιωθούν από την αξιολόγηση που θα ακολουθήσει, όχι απλά δε θα του χαρίσουν τη διατήρηση της πολυπόθητης καρέκλας, αλλά πιθανότατα να τον στείλουν στο σπίτι του!

Ο καιρός γαρ εγγύς...