Χαλκίδα: Βαρβαρότητα σε παραλία που προκαλεί οργή – Σκότωσαν ξιφία που βγήκε στα ρηχά – video

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλος στη Χαλκίδα και όχι μόνο, από τα όσα δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο. Ξεσπούν οι χρήστες του twitter...

Σε ένα από τα πρώτα trend στο ελληνικό twitter έχει εξελιχθεί η λέξη Χαλκίδα για τον βάρβαρο θάνατο ενός ξιφία από λουόμενους σε παραλία της Εύβοιας.

Στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης, φαίνονται ορισμένοι εκ των παραθεριστών να κυνηγούν και να πετούν διάφορα αντικείμενα στον ξιφία, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ανθρώπινο κλοιό.

«Ένας ξιφίας έτοιμος να γεννήσει βγήκε στα ρηχά, κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε και στη συνέχεια θανατώθηκε μπροστά μάλιστα στα στελέχη του Λιμεναρχείου. Όλο αυτό δεν έγινε σε παραλία της Ασίας, αλλά στη κοσμοπολίτικη πλαζ Αστέρια, στη Χαλκίδα» αναφέρει χρήστης του twitter.

«Είδα το βίντεο με τους λουόμενους στη Χαλκίδα που πετροβολούν τον ξιφία, ο οποίος βγήκε στα ρηχά και ένιωσα τεράστια θλίψη, οργή και απέχθεια για τα άτομα που ενήργησαν έτσι. Καμία παιδεία, καθόλου κουλτούρα, κανένας σεβασμός στη φύση και στα πλάσματά της. Βόθρος.»

Σύμφωνα με το Λιμενικό για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία, στην οποία συμπεριλήφθηκε και το επίμαχο βίντεο ενώ αναμένεται η έκθεση της Ιατρικής Υπηρεσίας, έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το Λιμενικό υποστηρίζει, επίσης, ότι όταν τα στελέχη του έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν το ψάρι να «χτυπά ζαλισμένο στον ντόκο το ράμφος του», πριν ξεψυχήσει.

 

Πηγή: www.newsit.gr