ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: «Δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής – Μένω προσηλωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Δήλωση του Εκδότη του Piraeus Press Σαράντου Ευσταθόπουλου σχετικά με τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές

- Δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά & Νήσων

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Ευσταθόπουλου.

«Η στήριξή μου στη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη και τον αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αδιαπραγμάτευτη.

Πιστεύω στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως τον πίστεψα και όταν διεκδίκησε την Προεδρία του κόμματος πριν από περίπου 3 χρόνια.

Ένας μαύρος κύκλος για την Ελλάδα μας κλείνει στις 7 Ιουλίου και ευελπιστώ ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Έρχονται καλύτερες μέρες και για τον Πειραιά μας!

Με υποψήφιο Βουλευτή Β’ Πειραιά τον αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και Περιφερειάρχη Αττικής τον Πειραιώτη Γιώργο Πατούλη, είμαι βέβαιος ότι το μεγάλο λιμάνι της χώρας θα περάσει σε νέα τροχιά ανάπτυξης και εφημερίας για τους πολλούς.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, ξεκαθαρίζω ότι παραμένω προσηλωμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην επίλυση των ζητημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν τον μέσο Πειραιώτη (ασφάλεια, υγεία, καθαριότητα κλπ), τον οποίο και θα υπηρετώ από οποιαδήποτε θέση κληθώ να προσφέρω έργο.

Γνωστοποιώ στις φίλες και τους φίλους ότι δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής στην Α Πειραιώς και Νήσων με τη ΝΔ στις προσεχείς Εθνικές Εκλογές - τίτλος ύψιστα τιμητικός για τον καθένα που ασχολείται με τα κοινά, ιδίως δε όταν η πρόταση προέρχεται από ένα κόμμα εξουσίας - αλλά θα δώσω μάχη σα να ήμουν, για να επέλθει η μεγάλη πολιτική αλλαγή για την πατρίδα και τον Πειραιά μας.

Ευχαριστώ όλες και όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ...»

Διαβάστε εδώ συνοπτικά ποιος είναι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος