ΝΟΔΕ Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: Τα νέα εντυπωσιακά γραφεία και η συνεδρίαση! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική ήταν η χθεσινή ημέρα για την ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και Νήσων, καθώς συνεδρίασε στα καινούργια γραφεία της -250 τμ- που βρίσκονται επί της Κολοκοτρώνη 95.

«Από εδώ θα στήσουμε την αίθουσα επιχειρήσεων για να δώσουμε την ύστατη μάχη των εκλογών, για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και το Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας κατά την πρώτη του επίσημη τοποθέτησή του.

Το ευχαριστώ του κ. Βοϊδονικόλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Παράλληλα, ο κ. Βοϊδονικόλας ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν για πάρουν σάρκα και οστά τα γραφεία στην Κολοκοτρώνη.

Ειδική μνεία έκανε στον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τον οποίο είπε:

«O πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εις μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Βουλευτή Α' Πειραιά και Νήσων, Μιλτιάδη Μαρινάκη, κάλυψε στη ΝΟΔΕ το ποσό των ενοικίων ενός έτους, τον εξοπλισμό των γραφείων, καθώς και την ανακαίνισή του, ενώ μας ενημέρωσε ότι θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε».

Μεγάλη προσέλευση

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση του κόσμου στα νέα γραφεία ήταν μεγάλη, ενώ το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής γραμματέας οργανωτικού στην περιοχή της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής Κωνσταντίνος Γούλας, ο γενικός συντονιστής Αθανάσιος Δρένης και ο υπεύθυνος εκλογικής ετοιμότητας Στυλιανός Βαφειάδης.