ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΠ: Η κίνηση του Γιώργου Μπενέτου που δείχνει τον νικητή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εβδομάδα πριν τις Εκλογές για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και οι υποψήφιοι δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα!

Το Piraeuspress.gr θα σας μεταφέρει αύριο τα Αποτελέσματα της πρώτης μεγάλης Δημοσκόπησης, αλλά ωστόσο, υπάρχουν και κάποια άλλα γεγονότα, που πιθανώς να φωτογραφίζουν το τελικό αποτέλεσμα!

Ένα από αυτά, εκτιλύχθηκε πριν από λίγες μέρες, κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΕΠ, με πρωταγωνιστή, τον απερχόμενο Πρόεδρο Γιώργο Μπενέτο.

Ένα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, αφορούσε στην κάλυψη των εξόδων μετακίνησης & διαμονής του κ. Μπενέτου από το ΕΕΠ για το 2018, ως Προέδρου του Ινσουλέρ!

Και θα αναρωτηθεί κάποιος... Γιατί ο κ. Μπενέτος επέλεξε να φέρει το θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του ΕΕΠ και δεν περίμενε να περάσει τα εν λόγω έξοδα στο πρώτο ΔΣ του 2018, αφού θα είχαν ολοκληρωθεί και οι Εκλογές;

Η μόνη λογική απάντηση, βάσει του ρεπορτάζ μας, είναι ότι ο κ. Μπενέτος, επέλεξε να πράξει τούτο, λόγω του γεγονότος ότι την επόμενη μέρα - δεδομένου ότι όλα δείχνουν πως θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο ΕΕΠ - προτιμά να συνομιλήσει για τα σοβαρά ζητήματα με τη νέα Διοίκηση.

Μάλιστα, το εν λόγω θέμα υπερψηφίστηκε ομόφωνα, από πλειοψηφία και μειοψηφία του ΔΣ του ΕΕΠ, ως δείγμα αναγνώρισης της πολυετούς παρουσίας του κ. Μπενέτου στο τιμόνι του ΕΕΠ, η οποία φτάνει σύντομα στο τέλος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗΣ: Για αυτούς έδωσε γραμμή να εκλεγούν ο ΣΥΡΙΖΑ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ