ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΕΕΠ: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει επίσημα Μαρκουλιδάκη – «Έπεσε» γραμμή και για το ποιους θα εκλέξουν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτο κι όμως πραγματικό αυτό που συνέβη ενόψει των εκλογών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Και δε μιλούμε φυσικά για την επίσημη-γραπτή πλέον στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Μαρκουλιδάκη, καθώς ήταν γνωστό από την αρχή ότι η υποψηφιότητά του είχε κομματικό χαρακτήρα, αλλά κυρίως για τη «γραμμή» που δίνει το κόμμα προκειμένου να εκλεγούν συγκεκριμένοι υποψήφιοι!

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Πριν λίγες ώρες, μέσω μαζικής αποστολής, έφτασε μέιλ σε συγκεκριμένους παραλήπτες, σύμφωνα με το οποίο, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει πλέον και επισήμως το συνδυασμό Μαρκουλιδάκη για το ΕΕΠ, αλλά άκουσον άκουσον, αναφέρει και ποιοι συγκεκριμένοι 30 υποψήφιοι (εκ των 130 που είναι στο ψηφοδέλτιο!) πρέπει να εκλεγούν!

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Μαρκουλιδάκης, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στην εκλογική διαδικασία, είχε ζητήσει ο ίδιο επίσημη στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως του γεγονότος ότι ο ίδιος έπειθε τους υποψήφιους και τους ψηφοφόρους πλασάροντας τον συνδυασμό τους ως υπερκομματικό!

Όμως, μετά τη «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή συγκεκριμένων υποψηφίων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κ. Μαρκουλιδάκης γιγαντώθηκαν!

Ήδη έχουν προκληθεί οι πρώτες εσωτερικές σοβαρές αψιμαχίες, ενώ η διαρροή της εν λόγω πληροφορίας (σχετικά με το μέιλ), μαζί με τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον κ. Μαρκουλιδάκη και τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΕΕΠ κ. Μπενέτο, φαίνεται πως έχουν οδηγήσει περισσότερους από 60-70 υποψηφίους του στην αποστασιοποίηση.

Έτσι εξηγείται εν μέρει και η χθεσινή επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Μαρκουλιδάκη, με παρουσία 40 υποψηφίων μόλις, όπως σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πρώτο το Piraeuspress.gr.

Αύριο, το Piraeuspress.gr θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ με ονοματεπώνυμα, για τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της παράταξης Μαρκουλιδάκη, ύστερα από την κομματική γραμμή ΣΥΡΙΖΑ για εκλογή συγκεκριμένων υποψηφίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ναυάγιο Μαρκουλιδάκη – 50 άτομα στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παρουσίαση Συνδυασμού Γιάννη Βουτσινά στην Ελευσίνα με πάνω από 500 άτομα! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παραιτήθηκε ο Αναστασάκος από την Εκλογική Επιτροπή!