ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ναυάγιο Μαρκουλιδάκη – 50 άτομα στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ούτε οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Κώστα Μαρκουλιδάκη δεν προσήλθαν στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, στο κέντρο της πόλης!

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην παράταξη Μαρκουλιδάκη, ήταν η χθεσινή συγκέντρωση του συνδυασμού, κατά την οποία ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, παρουσίασε και επίσημα τις θέσεις και τους υποψήφιούς του.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που ανάρτησε ο ίδιος ο κ. Μαρκουλιδάκης στο Facebook, από τους περίπου 130 υποψηφίους του, ζήτημα είναι αν προσήλθαν οι 35-40!

Και αυτό γιατί, από το σύνολο των 50 ατόμων του προσήλθαν στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού Μαρκουλιδάκη, τουλάχιστον 10 δεν είναι υποψήφιοι, όπως ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Μπενέτος, δημοσιογράφοι κλπ γνωστοί Πειραιώτες.

Δημοσιογραφικές πηγές τονίζουν ότι επικρατεί έντονος εκνευρισμός στην παράταξη Μαρκουλιδάκη, λόγω των γεγονότων των τελευταίων ημερών, αλλά και της μεγάλης αποκάλυψης που αναμένεται να «σκάσει» εντός των επόμενων ωρών!

Ως εκ τούτου, αρκετοί σοβαροί επαγγελματίες, αποφεύγουν ακόμα και να φωτογραφηθούν με την απερχόμενη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά!

Το κλίμα έχει γίνει ακόμα πιο βαρύ μεταξύ των υποψηφίων, καθώς όπως μαθαίνουμε, «έφυγε» μαζικό μέιλ από μεγάλο κόμμα, το οποίο έδινε αυστηρά κομματική γραμμή για στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων (αναμένεται νέα μεγάλη αποκάλυψη).

Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού Μακρουλιδάκη, που επιβεβαιώνουν απόλυτα το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ:

parousi2

parousi1

parousi3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παρουσίαση Συνδυασμού Γιάννη Βουτσινά στην Ελευσίνα με πάνω από 500 άτομα! (ΦΩΤΟ)