ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η πρώτη συγκέντρωση στον Πειραιά σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Στο ιστορικό ξενοδοχείο CAVO DORO η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς»

- Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του ως Ευρωβουλευτή ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

- Κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας για την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από στελέχη και φίλους που βρίσκονται κοντά στον Βασίλη Μιχαλολιάκο για πολλά χρόνια, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά, ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του ως Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ξεκίνησε το λόγο του αναφερόμενος στον στενό του φίλο και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου CAVO DORO Λεωνίδα Φωτάκο, ο οποίος δεν είναι πλέον στη ζωή, ενώ ακολούθως εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, επιλέγοντας τον δρόμο των Βρυξελλών.

Το πρώτο μέρος της ομιλίας του χαρακτηριστικά από το έντονα συγκινησιακό κλίμα για τον πρόσκαιρο πολιτικό αποχωρισμό του Πειραιά, αλλά και αναφορές σχετικά με το έργο που υλοποιήθηκε στην πόλη κατά τα έτη 2011-2014, επί δημαρχίας δηλαδή Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έβαλε ΨΗΛΑ τον πήχη των προσδοκιών και για τις Ευρωεκλογές, στοχεύοντας σε ποσοστά άνω του 40% για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ φάνηκε αισιόδοξος για την εκλογή του, κάνοντας ειδικές αναφορές στην ιστορική γενιά της ΟΝΝΕΔ της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος, στην ιδιαίτερή του πατρίδα τη Λακωνία και φυσικά στον Πειραιά, όπου και θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία με μια μεγάλη ομιλία στο ΣΕΦ, στις 24 Μαΐου.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Λίγες ώρες μετά την ομιλία του, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ευχαρίστησε όλες και όλους που έδωσαν το παρών, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.