ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ένα απέραντο πάρκινγκ… με αποδείξεις! (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr πιστό στο μάχιμο ρεπορτάζ στο δρόμο και ύστερα από εκατοντάδες μηνύματα και μέιλ αναγνωστών, ξεκινά σαφάρι αποκαλύψεων για τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά.

Όσοι διαμένουν ή κινούνται στον Πειραιά βιώνουν το πρόβλημα από πρώτο χέρι... αλλά και τις συνέπειές τους στο ήδη βεβαρυμένο λόγω των έργων κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Όπως με την υπομονή και επιμονή μας δόθηκε λύση στο πρόβλημα της Χατζηκυριακού (όπου πλέον υπάρχει μόνιμα υπάλληλος έξω από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ όταν ξεφορτώνουν φορτηγά), έτσι θα δοθεί λύση και στο τεράστιο πρόβλημα της Γούναρη, της Εθνικής Αντιστάσεως, της Βασιλέως Γεωργίου, της Γρηγορίου Λαμπράκη κλπ κλπ.

Και για την παραπάνω κατάσταση ευθυνόμαστε και εμείς σαν οδηγοί ΙΧ και τα καταστήματα και οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών που ξεφορτώνουν το εμπόρευμα ό,τι ώρα θέλουν κλείνοντας δρόμους και στενά και μερίδα οδηγών ταξί και η Τροχαία Πειραιά που θα πρέπει να γίνει εξίσου αυστηρή με άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της λεωφόρου Χατζηκυριακού, αλλά όχι αφού μεσολαβήσουν 20 φωτορεπορτάζ του Piraeuspress.gr.

Γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να γίνουμε όλοι περισσότερο υπεύθυνοι απέναντι στο νόμο και βεβαίως απέναντι στο συνάνθρωπό μας που ταλαιπωρείται καθημερινά από τη δική μας ασυνειδησία!

Πάρτε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει... σε κάθε γωνιά του Πειραιά!

Λεωφόρος Γούναρη

goynari 3

Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου

politexneioy 8

 Λεωφόρος 2ας Μεραρχίας

merarxias 12

Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη

lampraki

Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου

georgiou