ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΒΙΝΤΕΟ με τους προπηλακισμούς στον Βασίλη Μιχαλολιάκο στο εκλογικό κέντρο της Τζαβέλλα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτες εικόνες έντασης και βίας, ξένες προς τα ήθη και τον αξιακό κώδικα των Πειραιωτών, εκτυλίχθηκαν την Κυριακή των εκλογών, κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα του Πειραιά, ύστερα από καταγγελίες για προπηλακισμό υποψηφίου Κοινοτικού Συμβούλου του συνδυασμού ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Όπως στα περισσότερα εκλογικά κέντρα, έτσι και σε αυτό της Τζαβέλλα, ομάδες υποστηρικτών του Γιάννη Μώραλη έκαναν έντονα αισθητή την παρουσία τους.

Την ίδια ώρα το συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο επισκεπτόταν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, με συνοδεία υποστηρικτών του.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα αίματα άναψαν ξαφνικά και οι θερμόαιμοι φίλοι του Γιάννη Μώραλη λίγο έλειψε να χτυπήσουν τον Δήμαρχο Πειραιά!

Εικόνες πρωτόγνωρες για τον Πειραιά!

Ευτυχώς παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και έτσι αποφεύχθηκε η κλιμάκωση της έντασης.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο σε όλα τα εκλογικά κέντρα, ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο για αρκετές ακόμα περιπτώσεις που ξέφυγαν των ορίων.

Για αυτό το λόγο, με εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, τα αστυνομικά μέτρα στον Πειραιά είναι από σήμερα δρακόντεια, ενώ η εντολή που έχει δοθεί ξεκάθαρη:
''Συλλαμβάνετε κατά βούληση εάν παρατηρείτε την παραμικρή παράβαση!''

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:


{YouTube}VlC4-u_8XZw{/YouTube}


Διαβάστε επίσης:

Εξώδικο Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Μώραλη για απειλή της ζωής του

ΔΡΙΤΣΑΣ: ''Ο Πειραιάς έζησε στιγμές ντροπής από τα οργανωμένα συμφέροντα!''

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Αυξημένα τα μέτρα της ΕΛΑΣ στον Πειραιά (φωτορεπορτάζ)