Αντώνης Βαρδής: Η κυτταροθεραπεία που δεν πέτυχε και η παράλυση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν βγαίνει ο Γιάννης και τα λέει…εμείς τι να πούμε περισσότερο;

Ο πόνος του γιού για τον πατέρα είναι μεγάλος.

Και όσο κάποιες μάχες χάνονται σοτν πόλεμο με το κακό τόσο η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο βαριά. Σας είχαμε γράψει πρώτοι για την κατάσταση της υγείας του Αντώνη Βαρδή μήνες τώρα.

Απο την εποχή που ταξίδεψε στην Γερμανία για την επέμβασηστο κεφάλι. Αυτή τη φορά με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Γιάννης στο περιοδικό «ΕΓΩ» επανερχόμαστε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε τέσσερις πολύ σημαντικές θεραπείες έκχυσης κυττάρων.

Σύμφωνα με με τις ίδιες πηγές ο τραγουδιστής ξεκίνησε να υποβάλλεται κανονικά στη θεραπεία τους τελευταίους μήνες. Όμως… ενώ πέρασε με επιτυχία από τις δύο πρώτες η τρίτη και η πιο καθοριστική για την ζωή του έφερε τα πάνω κάτω. Όλα γκρεμίστηκαν. Ο οργανισμός του Αντώνη δεν αντέδρασε θετικά βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του.

Την κρισιμότητα που πήρε πλέον η κατάσταση της υγείας του αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο περιοδικό  ο γιος του αποκαλύπτωντας ότι ο πατέρας του πλέον έχει παραλύσει από την δεξιά πλευρά ενώ δεν μπορεί να περπατήσει.


Πηγή: Νassosblog