Δημοτικές εκλογές 2014: Β. Μιχαλολιάκος: Ο Πειραιάς είναι προνόμιο ζωής (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τα μεγάλα έργα που έχουν γίνει στον Πειραιά στα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας του, αλλά και για αυτά που έχουν δρομολογηθεί να έρθουν τα επόμενα χρόνια μίλησε στην τηλεμαχία του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος της πόλης κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για μια καθαρή πλέον πόλη που ο καθένας θέλει να ζει. «Ο Πειραιάς είναι προνόμιο ζωής», υποστήριξε.

Ο δήμαρχος Πειραιά μίλησε για το κοινωνικό έργο του δήμου Πειραιά, τονίζοντας πως στην πόλη του δε υπάρχει πεινασμένος, άστεγος και κανένα παιδί που να χρειάζεται βοήθεια και να μην την έχει.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε στοιχεία από τον κ. Δρίτσα για τα περί αφισοκόλλησης, λέγοντας μάλιστα ότι ζήτησε να σταματήσουν πάσης φύσεως εγκαίνια έργων.

Ο νυν δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, αλλά γεννήθηκε στον Πειραιά και δοξάζει όλη τη χώρα. Δήλωσε επίσης άγνοια για την αποχώρηση του Τάσου Μητρόπουλου από τον δημοτικό συνδυασμό του.


{YouTube}_iB6d77Fdp8{/YouTube}


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.