Βασίλης Μιχαλολιάκος: «Όταν σε άλλους Δήμους έκλειναν οι Παιδικοί Σταθμοί εμείς δημιουργήσαμε καινούργιους»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος,συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε γειτονιές του Νέου Φαλήρου και συνομίλησε με κατοίκους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με  κατοίκους της περιοχής τόνισε:

 

«Σταθήκαμε στο πλευρό των πολιτών και ιδιαίτερα στο πλευρό της εργαζόμενης και άνεργης μητέρας και δημιουργήσαμε δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, στο Νέο Φάληρο, τον 12ο και τον 24ο (πρώην ΣΤΑΣΥ), πραγματικά στολίδια.


Όταν σε άλλους Δήμους έκλειναν οι Παιδικοί Σταθμοί εμείς δημιουργήσαμε καινούργιους. Πετύχαμε και μας παραχωρήθηκε ο εγκαταλελειμμένος πρώην  Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΗΣΑΠ και αναπλάσαμε τον περιβάλλοντα χώρο, με παιδότοπο, φυτέψαμε εκατοντάδες  λουλούδια και δέντρα. Διαμορφώσαμε ένα Βρεφονηπιακό Σταθμό  στολίδι για 150 παιδιά του Πειραιά.


Αυστηρή προτεραιότητα μας ήταν από την πρώτη στιγμή της Δημοτικής μας θητείας,  να μην μείνει κανένα παιδάκι έξω από τη ζεστή αγκαλιά  των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών. Στηρίξαμε την οικογένεια και πάνω από 1000 παιδιά φιλοξενούνται στους Σταθμούς του Δήμου μας, που αποτελούν πρότυπο για όλη τη χώρα.


Καθαρίσαμε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα και μετατρέψαμε σε χώρους πρασίνου, οικόπεδα που αποτελούσαν εστίες ρύπανσης  δεκαετίες ολόκληρες.


Σκεφτείτε ότι σε συνθήκες εθνικής φτώχειας για όλη την Ελλάδα, εμείς στον Πειραιά καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο, συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.


Και επειδή κάποιοι λένε αυτονόητο το ένα, αυτονόητο το άλλο,  αφού λοιπόν ήταν αυτονόητο, γιατί δεν το έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, που ήταν  σε περίοδο «παχέων αγελάδων», περίοδο οικονομικής ευημερίας  για όλη την Ελλάδα;


Γνωρίζετε πολύ καλά λοιπόν τι βρήκαμε στον Πειραιά, όταν αναλάβαμε πριν 3,5 χρόνια.


Ο Πειραιάς δεν είναι πια η πόλη των σκουπιδιών, της ανυποληψίας  και της εγκατάλειψης.


Όλα αυτά που κάναμε  είναι οι βάσεις  των όσων θα χτίσουμε τα επόμενα πέντε χρόνια. Κάθε ημέρα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ