ΓΑΒΡΙΛΗΣ: «Πολιτικάντικος εξυπνακισμός τα εγκαίνια της Ραλλείου από τον Αρβανιτόπουλο»


Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης σχολίασε τη σημερινή τελετή θεμελίωσης του νέου κτιρίου της Ραλλείου σχολής από τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλου. 

Ο κ Γαβρίλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα έργο, που έχει ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια, δημοπρατήθηκε, για πρώτη φορά, το 2009 και ο κ. Σγουρός το εξήγγειλε, ξανά, το 2012, έρχεται να θεμελιώσει (!) τώρα ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Αρβανιτόπουλος. Αυτό είναι πολιτικάντικος εξυπνακισμός: Αντί να απολογηθούν που είτε ως κυβερνήσεις είτε ως Αυτοδιοίκηση καθυστέρησαν δραματικά ένα σημαντικό έργο, επιδίδονται τώρα σε φιέστες προεκλογικού χαρακτήρα. Σε τέτοιες φιέστες είναι προφανές ότι δεν θα παραβρεθώ»


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ