ΔΕΙΤΕ τη συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Γιώργο Τράγκα (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, ετοιμάζεται να γράψει βιβλίο στο οποίο θα αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της εκλογικής διαμάχης.

Φιλοξενούμενος του Γιώργου Τράγκα στην εκπομπή «Χωρίς Αναισθητικό», ρωτήθηκε για την κόντρα με τον Ολυμπιακό και το πως φτάσαμε στο σημείο, να κατεβάδει η ομάδα του λιμανιού δικό της συνδυασμό, ο οποίος απολαμβάνει και της στήριξης κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ.

Προσεκτικός στις απαντήσεις του και αφού τόνιζε συνεχώς ότι εκείνος δεν έχει αντιπαλότητες και πως αντίπαλός του είναι τα προβλήμτα της πόλης, κάποια στιγμή είπε στον παρουσιαστή:

«Μετά τις εκλογές θα γράψω βιβλίο για όσα έγιναν σε αυτές τις εκλογές», τονίζοντας ότι δεν μιλάει τώρα γιατί δεν θέλει να διχάσει τον λαό του Πειραιά, καταστρέφοντας όλο αυτό που πέτυχε στα χρόνια της θητείας του ως δήμαρχος. Την ενότητα του πειραϊκού λαού, το οποίο όπως ανέφερε είναι από τα μεγαλύτερα έργα του.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε και για τον Αντώνη Σαμαρά, υπενθυμίζοντας ότι όταν «ο Σαμαράς με τη θεσμική του ιδιότητα με επισκέφτηκε», είχε πει ότι «ο δήμαρχος που άλλαξε τον Πειραιά δεν αλλάζει» και ότι «προφανώς δεν άλλαξε τη θέση του».

Όπως είπε ο ίδιος στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά,  αν και έχει αποχωρήσει από τα κόμματα και την κεντρική πολιτική σκηνή. Ζήτησε όμως μεγαλύτερη τόλμη από τον Πρωθυπουργό.

Για την κόντρα του με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι ο ίδιος δεν έχει απέναντί του κανένα κόμμα, πρόσωπο ή φορέα. «Η μόνη μου κόντρα που έχω είναι με τα προβλήματα του Πειραιά» είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι Ολυμπιακός.

Ο κ. Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για πρωτοφανή έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του, φτάνοντας τα 100 εκ. ευρώ.

Δείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου:

{YouTube}LoffKZBpT5M{/YouTube}


Πηγή: zougla.gr



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.