ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από συμπλοκή στην Παλιά Κοκκινιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παγωμένη είναι η όμορφη γειτονιά του Πειραιά από τη μοιραία συμπλοκή που έλαβε τόπο στις προσφυγικές κατοικίες έναντι του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα, πριν 4 μέρες, στο πάρκο που υπάρχει στο μπροστινό μέρος των προσφυγικών πολυκατοικιών της Παλιάς Κοκκινιάς, συγκεντρώθηκαν δυο ομάδες αλλοδαπών, οι οποίες αρχικά λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το κακό όμως δεν άργησε να συμβεί.
Τα αίματα άναψαν και ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός.

Οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι κάλεσαν την ΕΛΑΣ, ενώ οι διαπληκτισθέντες εξαφανίστηκαν.

Απολογισμός, 1 νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και 5 τραυματίες (μεταξύ των οποίων και μαχαιρωμένοι) οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Τα αίτια της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ η ΕΛΑΣ διεξάγει εξονυχιστική έρευνα.

Η τοπική κοινωνία της Παλιάς Κοκκινιάς είναι συγκλονισμένη από το γεγονός, ενώ ζητά να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πάταξη της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή.

Ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μέρος των κατοίκων είναι έτοιμο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του εφόσον η ελληνική αστυνομία δε δράσει άμεσα και καταλυτικά, γεγονός που μπορεί να επιφέρει ανεξέλεγκτες συνέπειες.




ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ