ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Οι Εταιρίες να βγάλουν στις δημοσιότητα ΤΩΡΑ τις μετρήσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επειδή πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες για την ακρίβεια ή μη των δημοσκοπήσεων για το Δήμο του Πειραιά, που μόνο η Piraeus Press έχει το σθένος να δημοσιοποιήσει, καλούμε τις δυο μεγάλες εταιρίες δημοσκοπήσεων που διεξάγουν έρευνες για τον Πειραιά, να δημοσιοποιήσουν άμεσα τις μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους!


Μόνο τότε θα σταματήσουν να χαρακτηρίζουν με περισσό θράσος το πρώτο ειδησεογραφικό σάιτ του Πειραιά ως υποκινούμενο, όταν είναι το μόνο που έχει δημοσιεύσει όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για τον Πειραιά (κρυφές και φανερές).

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ:

@ Και ετοιμαστείτε, γιατί σύντομα έρχεται και νέα δημοσκόπηση που έτρεξε αυτήν την εβδομάδα για το Δήμο του Πειραιά... Γιατί εμείς που ζούμε στον Πειραιά, μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από την πόλη μας!

Διαβάστε επίσης:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΔΕΙΤΕ τι προσπαθούν να πετύχουν με 4-5 ψεύτικα προφίλ στο facebook!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK