ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ από τη θερμή υποδοχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Παλιά Κοκκινιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θερμή ήταν η υποδοχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Παλιά Κοκκινιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε χθες το πρωί γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς και συνομίλησε με κατοίκους.


Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς αφού τους ευχαρίστησε για την ζεστή υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε:


«Γνωρίζετε πολύ καλά πριν 3,5 χρόνια τι παρέλαβα, όταν ανέλαβα τη Δημοτική Αρχή. Τα σκουπίδια έπνιγαν την πόλη. Έπνιγαν και την Παλιά Κοκκινιά.  Ξεβρομίσαμε την πόλη σε  λιγότερο από 60 ημέρες που σας είχα υποσχεθεί.


Το έργο που έχει γίνει στα 3,5 χρόνια είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για το αύριο της πόλης της καρδιάς μας.

Σκεφτείτε ότι σε συνθήκες εθνικής φτώχειας, στον Πειραιά βάλαμε ψηλά τον πήχη  και καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.


Σκύψαμε πάνω από τις ανάγκες των συμπολιτών μας, εξασφαλίζοντας σε όλους το δικαίωμα να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, να έχουν στέγη να κοιμηθούν, γιατρό και φάρμακα.


Κανένα παιδί οικογένειας που ζει στην πόλη μας δεν έμεινε χωρίς Βρεφονηπιακό Σταθμό, στηρίζοντας την εργαζόμενη και άνεργη μητέρα.


Αναβαθμίσαμε κοινόχρηστους χώρους, αυξήσαμε το φυτικό πράσινο. Κάθε ημέρα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη.


Η δύναμή μου είστε εσείς, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες, γιατί Μας Ενώνει ο Πειραιάς.»


















{YouTube}HXo-QYYgTRs{/YouTube}

{YouTube}cpjB2VKA0mQ{/YouTube}


Διαβάστε επίσης:

Περιοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου σε Καμίνια και Καλλίπολη (φωτο)

Θερμή υποδοχή Μιχαλολιάκου σε Αγια Σοφιά και Μανιάτικα (φωτο)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOO