ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ του καθηγητή Πανά φέρνει πρώτο τον Βασίλη Μιχαλολιάκο!


Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι το 76,4% έχει είτε θετική είτε μη αρνητική άποψη για τη θητεία Μιχαλολιάκου τα τελευταία 3,5 χρόνια στον Πειραιά!


Ακόμα μια δημοσκόπηση, αυτή τη φορά όχι εταιρίας αλλά Πανεπιστημίου, και πιο συγκεκριμένα του καθηγητή Πανά, είδε χθες το φως της δημοσιότητας, μέσω εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA.

Παράσταση νίκης 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι καθαρά πρώτος με ποσοστό 29,2% και διαφορά 7,1 ποσοστιαίων μονάδων από τον δεύτερο.

Μάχη για τη δεύτερη θέση!

Ακολουθούν ο Γιάννης Μώραλης με ποσοστό 22,1% και ο Θοδωρής Δρίτσας με 18,2%.Βελτίωση ποιότητας ζωής

Στην ερώτηση αν οι Πειραιώτες θεωρούν ότι η ποιότητα ζωής έχει βελτιωθεί, τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και του δίνουν ιδιαίτερη δυναμική για την πρώτη θέση, εάν αναλογιστούμε ότι υπάρχει και ένα σημαντικό ποσοστό αναποφάσιστοι ψηφοφόρων.
Πιο συγκεκριμένα, το 42.9 % έχει θετική ή πολύ θετική άποψη, το 33,5% ούτε θετική ούτε αρνητική, ενώ το 22% μόλις αρνητική.


Αν και τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει, εντούτοις διαφαίνεται ένα σημαντικό προβάδισμα του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου έναντι των συνυποψηφίων του, το οποίο μάλιστα καταγράφεται σε όλες τις δημοσκοπικές έρευνες, ανεξαρτήτως προελεύσεως.

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτά είναι τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των μετρήσεων της περασμένης εβδομάδας

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δυο δημοσκοπήσεις σε εξέλιξη-Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΖOUGLA.GR: Καθαρή πρωτιά για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στον Πειραιά


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK