Επιτέθηκαν με μαύρες μπογιές στο εκλογικό κέντρο του Κούλη Βρεττάκου (Φωτο)‏


Ο Κούλης Βρεττάκος είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ενωμένοι Πολίτες».

Ωστόσο, σε κάποιους φαίνεται πως δεν αρέσει αυτό και προσπαθούν να «κόψουν» τον προεκλογικό του αγώνα…

Προσπαθούν να τον τρομοκρατήσουν με μπογιές, καθώς όπως θα δείτε και στην φωτογρφία που ακολουθεί, επιτέθηκαν στο εκλογικό του κέντρο γεμίζοντας με μαύρο σπρέι την κεντρική του αφίσα και την πόρτα της εισόδου.Η Piraeus Press επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Βρεττάκου και επιβεβαίωσε το συμβάν.

«Την Κυριακή το πρωί, 27 Απριλίου, ήρθαμε στο γραφείο και υπήρχε μαύρη μπογιά και σπρέι στην πόρτα, αλλά και την προεκλογική αφίσα του υποψηφίου Δημάρχου».

Ο ίδιος τοποθετήθηκε, μάλιστα, σχετικά με το συμβάν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Κούλης Βρεττάκος:

«Με άθλιες μεθόδους που μας γυρίζουν χρόνια πίσω, προσπαθούν ορισμένοι να μας τρομοκρατήσουν, πετώντας μαύρες μπογιές στην πόρτα του εκλογικού μας κέντρου. Για ένα πρέπει να είναι σίγουροι: πως ότι και να κάνουν δεν πρόκειται να σταματήσουν με τον έντιμο αγώνα μας.

Δεν χωρούν στην δημοκρατία μας τέτοιου είδους επιθέσεις.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, να καταδικάσουν το γεγονός και να διαφυλάξουμε όλοι μαζί μια ήπια προεκλογική περίοδο, που θα διεξαχθεί με αξιοπρέπεια και αλληλοσεβασμό».

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK