Περιοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου σε Καμίνια και Καλλίπολη (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι γειτονιές των Καμινίων και της Καλλίπολης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες των δύο περιοχών.

Οι κάτοικοι των Καμινίων, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν τον

κ. Μιχαλολιάκο και τον ευχαρίστησαν για τα μεγάλα έργα πνοής που ολοκλήρωσε στα Καμίνια και για τους αγώνες του για την αναβάθμιση της περιοχής τους.

 

Με συγκίνηση ο  Δήμαρχος Πειραιά, τους μίλησε για τους αγώνες του, για το Στρατόπεδο Παπαδογιωργή, που ανήκει πλέον στα παιδιά των Καμινίων. Για τα χιλιάδες δέντρα και φυτά που φυτεύτηκαν και για το νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό, που γίνεται στα κτίρια του πρώην Στρατοπέδου Παπαδογιωργή.

 

Επίσης, κάτοικοι της περιοχής, τον ευχαρίστησαν που γκρέμισε το «φάντασμα» των Μύλων Μοίρα καθώς και για την ανάπλαση και ονοματοδότηση της πλατείας Νίκου Λεγάκη.

 

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας για την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Νέο Φάληρο έως τον Πειραιά σημείωσε:


«Σε αυτό το έργο πνοής που προχωρήσαμε τη μελέτη και ελήφθη πολιτική απόφαση για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020, θα δημιουργηθεί νέος Σταθμός στα Καμίνια.»

 

Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλολιάκος, συνομίλησε με καταστηματάρχες της πλατείας Σερφιώτου και της πλατείας Καρπάθου, στην Καλλίπολη, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν  για την καθαριότητα και την αναβάθμιση της περιοχής.

 

Κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καθαριότητα και το σημαντικό βιοκλιματικό έργο που γίνεται στην πλατεία της Πηγάδας και  ζήτησαν από τον κ. Μιχαλολιάκο, να γίνει βιοκλιματική ανάπλαση και στην πλατεία Σερφιώτου.

 

Επίσης, κάτοικοι της περιοχής, ευχαρίστησαν  τον κ. Μιχαλολιάκο για τη συνεχή παρουσία του κατά τη δημαρχιακή του θητεία στην Καλλίπολη και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων στην περιοχή.

 

Περιοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου στα Καμίνια
Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Σαράντος Ευσταθόπουλος στα ΚαμίνιαΠεριοδεία Βασίλη Μιχαλολιάκου στην Καλλίπολη:Διαβάστε επίσης:

Θερμή υποδοχή Μιχαλολιάκου σε Αγια Σοφιά και Μανιάτικα (φωτο)


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOObr