ΑΝΝΑ ΠΕΡΠΕΡΙΔΟΥ: ΜΑΖΙ μπορούμε για έναν έναν καθαρό Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Δεν έμαθες, δεν ρώτησες, οι ντόπιοι να σου πούνε ποιές είναι οι Πειραιώτισσες και πώς τις κατακτούνε. Γεννήθηκα στον Πειραιά σπούδασα στο λιμάνι και είμαι άντρας στην καρδιά τι κι αν φορώ, τι κι αν φορώ φουστάνι»

...της Άννας Περπερίδου


Αυτά τα λόγια τραγουδήθηκαν στο έργο « Η αγάπη μας» με πρωταγωνιστές τον Πειραιώτη Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που μας λένε τοπικιστές, αφού και οι ίδιοι ηθοπιοί καμάρωναν να μιλούν για την Πόλη μας.
Πέρα για πέρα αληθινά τα λόγια αυτά, αφού όσοι είμαστε από τον Πειραιά δεν μασάμε τα λόγια μας, είμαστε αυθεντικοί, μυρίζουμε θάλασσα και ζούμε για τον Πειραιά.
Ο αγώνας μας σε αυτές τις εκλογές είναι δύσκολος αλλά εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, δεν έχουμε ανταγωνισμό δεν έχουμε διχόνοιες, θα αγαπήσουμε όποιον και να βγει, αρκεί να δείξει ζήλο για τον Πειραιά μας και πάνω από όλα να τον έχει ΚΑΘΑΡΟ.
Για αυτό θα παλέψω λοιπόν και εγώ, ειδικά για την Β’ Κοινότητα που είμαι και υποψήφια, την Ευαγγελίστρια, την Καστέλα, το Πασαλιμάνι, το Μικρολίμανο.
Να ασβεστώσουμε όλα τα σημεία που είναι οι κάδοι απορριμάτων, να έχουμε τηλέφωνα ειδικά για να μαζεύουν ότι έπιπλα πετούν, ώστε να μην είναι παραπεταμένα(πάντα με εκνεύριζε αυτό), να καθαρίζονται οι δρόμοι, να βγουν οδοκαθαριστές με καυτά νερά και χλωρίνες να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια και αυτό βέβαια σε συννενόηση με τους ιδιοκτήτες και την πλήρη συμπαράσταση τους, γιατί πάνω από όλα πρέπει εμείς οι ίδιοι να σεβαστούμε όχι μόνο το στενό κάτω από το σπίτι μας, αλλά και το ίδιο το περιβάλλον.
Δεν με ενδιαφέρουν τα πάρκα, οι συναυλίες, οι εκδηλώσεις, τα αφιερώματα, με ενδιαφέρει να περπατώ στο δρόμο και να είναι ΚΑΘΑΡΑ, να υπάρχει μια τάξη, το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Για αυτό λοιπόν θα παλέψω και ξέρω ότι και ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι στο πλευρό μου και θα μου κάνει ότι χάρη και αν του ζητήσω.

ΜΑΖΙ μπορούμε
O Δήμος δεν έχει χρώμα
Έχει ΕΡΓΑ
Έχει νοικοκυρεμένους ανθρώπους και παθιασμένους με την Πόλη τους, τον όμορφο Πειραιά Μας.

Καλή επιτυχία σε όλους μας.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK